Waarop moet je letten bij het kopen van een anti aging crème?

Wanneer je op zoek bent naar een goede anti aging crème zul je merken dat er ontzettend veel aanbod is. Maar waar moet een goede anti aging crème nou eigenlijk aan voldoen en waar moet je allemaal op letten? Hieronder bevind je de meest belangrijke eigenschappen van een goede crème.

Een crème op basis van natuurlijke ingrediënten

Een goede crème is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze beschermen je huid het beste en door zo min mogelijk gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen blijft je huid stralend en gezond. Natuurlijke oliën houden je huid soepel en de vochtbalans op peil. De producten van Forlle’d bevatten plantenextracten en natuurlijke oliën om je huid optimaal te beschermen. Hier kun je de producten van Forlle’d bestellen.

Invloeden van buitenaf

Een goede anti aging crème beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Doordat de crème als het ware een schild over je huid legt krijgen vrije radicalen die anders een schadelijk effect zouden hebben geen kans. Invloeden van buitenaf waartegen je je huid zou moeten beschermen zijn bijvoorbeeld uitlaatgassen, maar ook Uv-straling is erg schadelijk voor je huid. Een goede anti aging crème beschermt je huid dus ook hiertegen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om uit de zon te blijven en wanneer je toch de zon ingaat, je huid in te smeren met een goede beschermingsfactor.

Pigmentatie

Naar mate je ouder wordt, krijg je gemakkelijker last van pigmentvlekjes op je huid. Een goede crème bevordert de normale pigmentatie. Door op tijd te beginnen met het gebruik van een anti aging crème kun je pigmentvlekjes voorkomen. Ook hormoonschommelingen kunnen invloed hebben op de pigmentatie van je huid. Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent of in de overgang komt. Het is dan ook aan te raden om al op tijd te beginnen met het gebruik van een anti aging crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *