datingtips

Vijf datingtips voor mannen

Zat jij afgelopen Valentijnsdag ook weer alleen op de bank te wachten tot de pizzabezorger aan zou bellen? Het is natuurlijk veel leuker om romantisch met zijn tweeën in een restaurant bij kaarslicht te eten. Hoe zorg je er nou voor dat jij volgend jaar met Valentijnsdag iemand hebt om dat mee te doen? Hier zijn vijf tips!

1 Zorg ervoor dat je schoon bent

Misschien wel een beetje een inkopper, maar zorg ervoor dat je gewassen bent en fris ruikt. Je toekomstige partner wil graag veel bij je in de buurt zijn en dan is het wel belangrijk dat je beiden fris bent. Douche daarom vaak en vergeet daarbij vooral je haar niet! Schwarzkopf heeft veel verschillende shampoos voor mannen.

2 Doe je niet anders voor dan dat je bent

Het klinkt misschien voordehandliggend, maar als je je anders voordoet dan dat je bent leert niemand de echte jou kennen. En dat is toch echt de persoon waarmee iemand moet daten. Het helpt ook elkaar beter te leren kennen als je vragen stelt vanuit jezelf.

3 Style jezelf

Wanneer je aan het daten bent ben je trots op elkaar en wil je graag met elkaar pronken. Geef de ander dan ook een reden om met jou te pronken. Draag geen kleding die te klein is, maar ook zeker geen kleding die te groot is. Je haar is hierbij ook erg belangrijk! Haarstylingproducten zoals wax, cream en clay van American Crew kunnen je hierbij helpen.

 4 Laat niet steeds één persoon aan het woord

Iedereen vindt de eerste date spannend. Sommige mensen praten dan aan één stuk door en anderen krijgen amper een woord uit hun mond. Het kan dus zijn dat de ander niet aan het woord komt. Wanneer je dit merkt kun je het beste vragen stellen en aandachtig naar het antwoord luisteren. Op deze manier komt het daadwerkelijke gesprek goed op gang en leer je elkaar ook echt kennen.

5 Geef elkaar de ruimte

Het is natuurlijk mooi wanneer je een klik hebt, maar eis niet té veel van elkaars aandacht op. Je hebt beiden je eigen leven en daar moet je bij elkaar in groeien. Bombardeer elkaar dus niet met appjes en belletje wanneer je even niets van de ander hoort. De klik is er, dus de reactie komt echt wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *