Subtiele fillers lippen

Fillers lippen? Ben jij van plan op jouw lippen op te laten vullen? Misschien twijfel je er nog over. Je kan jouw lippen heel natuurlijk en subtiel laten opvullen met fillers. Een mooie mond met tanden en volle lippen wie wilt dat nou niet. Wanneer je niet tevreden bent over de vorm of de dikte van je lippen dan zijn lip fillers een oplossing. 

Genetische lippen

Fillers voor je lippen zijn niet genetisch bepaald. Wanneer je onzeker bent over kleine of smalle lippen kan de natuur een handje geholpen worden. Lipfillers zorgen voor natuurlijke en vollere lippen die ook nog eens bij je gezicht passen. Als je van plan bent om fillers te gebruiken voor je lippen, doe dan eerst research. Bedenk wat je wilt veranderen aan je lippen. Wil je een vollere onderlip of juist een vollere bovenlip? Wil je bepaalde dingen meer geaccentueerd hebben? Wil je natuurlijke lippen of mogen de lippen opvallen? Dit zijn erg veel vragen, maar ze zijn wel belangrijk voordat je je keuze maakt. 

Fillers lippen tips 

Fillers lippen behandeling? Het is belangrijk dat je zeker weet dat je het wilt laten doen. Het is super belangrijk om eerst research te doen en verschillende fillers te vergelijken, want de ene filler is de andere niet. Net zoals bij elk ander product zijn er veel concurrenten. Elk product reageert en doet natuurlijk wat anders. Elke filler heeft een ander effect. Naast het effect hebben fillers lippen ook verschillende prijskaartjes. Wanneer je een fillers lippen behandeling overweegt doe het dan rustig aan. Je weet natuurlijk nog niet hoe je lippen op de fillers reageren. 

Breng niet een enorme hoeveelheid in, maar begin met weinig. Zo kan je rustig aan beginnen en kijken wat voor effect het heeft. Wanneer je later meer wilt kan dat altijd nog. Volle lippen door fillers houd je niet voor altijd. Maak voor jezelf een keuze of je bereidt bent om meerdere behandelingen te betalen en uit te laten voeren. Fillers lippen zijn niet heel pijnlijk, maar er zitten wel risico’s aan vast. Besef dat er een kleine kans is op zwellingen, blauwe plekken of een allergische reactie. Lippen vullen ervaringen verschillen erg van elkaar. Je kan op het internet veel vinden over de ervaringen met fillers voor je lippen. Lees deze en maak een weloverwogen beslissing.

Gezonde lip fillers

Jouw gezondheid is het allerbelangrijkste. Een behandeling wordt niet uitgevoerd wanneer iemand een koortsblaar heeft of bepaalde medicijnen gebruikt. Vertel tijdens het consult daarom welke medicatie je gebruikt en of je vaak last hebt van koortsblaasjes. 

Botox of fillers 

Botox kan de lippen niet opvullen, fillers daarentegen wel. Deze twee verschillende behandelingen worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn andere middelen. Fillers worden gebruikt als vulmiddel en wordt van binnenuit toegepast om volume aan te vullen en de lip letterlijk op te vullen. Botox wordt gebruikt om rimpels te bestrijden en werkt als een spierverslapper en dus niet als opvulmiddel. De prijzen van deze behandelingen verschillen natuurlijk ook. Botox lippen kosten over het algemeen minder dan fillers voor je lippen. Het ligt er natuurlijk wel aan welk gebied en de hoeveelheid. 

Kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek bij Skin + Surgery Clinics!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *