kinderen

Mooiste kleuren en prentjes!

Nu de zomer er weer aan komt is het ook tijd om de kledingkast van de kinderen aan te passen! Voor jongens en meisjes zijn er weer leuke nieuwe trends te zien in de winkel.

Eerste hebben we natuurlijk nog de lentebloemetjes die uit de grond lijken te schieten! Mensen met een tuin herkennen het waarschijnlijk wel, om de twee weken kan je weer het gras maaien en alles bijhouden, alles groeit namelijk als kool met deze zomerzon en die regenbuien af en toe.

Meiden & Bloemen

Maar eerst, de trends voor de meiden die we terug gaan zien: dit zijn natuurlijk weer de felle kleurtjes en prentjes. Noppies heeft bijvoorbeeld een super leuke bomber jack met roze felgekleurde bloemenprint erop. Perfect voor de toch wat frissere zomeravonden. Maar er zijn natuurlijk ook stoere meiden die liever niet zo een opvallende bloemenprintjes hebben. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om je dochter toch een beetje mee te krijgen in deze trend, bijvoorbeeld door een leuke denim short met een klein borduursel of een bloemenprint riempje erbij! Genoeg keus dus.

Jongens & Polo’s

Voor de jongens maakt het daarentegen vaak wat minder uit wat je als ouder hun aantrekt, zij zijn wat sneller tevreden. Wat we hier terug gaan zien is de polo, een stoere & nette polo die altijd lekker zit. Bij Noppies en Z8 verkopen ze de leukste poloshirt in strepen, printjes met dieren en meer, zeker een kijkje waard dus. Daarnaast zien we ook veel dieren terug in de kleding van de jongens, dus je kunt zoon een leuk shirt aantrekken met een grote tijgerkop en je dochter een leuke legging met een luipaard printje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.