Jezelf verzorgen is het beste uitje tijdens de pandemie

Jezelf verzorgen is het beste uitje tijdens de pandemie

Dat er bar weinig te doen is buiten is nu wel duidelijk. We kunnen geen échte uitjes doen, dus we moeten onszelf maar thuis vermaken. Misschien brengt het opgesloten gevoel ook wel wat vervelende gevoelens met zich mee en juist daarom is dit ‘uitje’ zo belangrijk. Een dagje nemen om jezelf heel bewust te verzorgen. Van een lekkere douche tot een luxe verzorging van je nagels met urban nails.

Alle luxe doucheproducten

De eerste stap in onze verzorging dag is een lekkere stomende douche. Raap al je favoriete douchespullen bij elkaar. Juist al die producten die je bewaard voor een speciaal moment moet je nu uit de kast trekken. ‘’Maar ik ga toch nergens heen’’. Nou en! Jij bént het speciale moment. Was je haar met de lekkerst ruikende shampoo die je hebt en gooi er een luxe masker in. Geef jezelf een lekkere full body scrub en scheer je overal waar je wil. Was je gezicht in het warme water. Door de warmte staan je poriën open en is net na het douchen het perfecte moment voor een heerlijk voedend masker op je gezicht.

Blow out

Geef jezelf een (bijna) kapper waardige ‘blow out’. Niemand kan het zo goed als een kapper, maar het is ook heel leuk om het zelf te proberen. Je eigen haar mooi in een model föhnen kan best lastig zijn maar er staan genoeg tutorials op YouTube die het je kunnen leren. En wat een goed moment om zoiets te leren. Ik weet dat ik me persoonlijk altijd beter voel als mijn haar heel erg goed zit.

Perfecte manicure

Om het plaatje helemaal af te maken is het tijd voor een perfecte manicure die met de producten van Urban Nails ook heel lang blijft zitten. Niets is zo irritant als veel tijd besteden aan het lakken van je nagels, terwijl de lak de volgende dag al beschadigd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *