futloos haar

Dun en futloos haar? 5 tips voor meer volume

Heb jij dun en futloos haar? Misschien heb je het gevoel dat je weinig met je haar kan, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Je moet alleen wel even het juiste kapsel kiezen. Er zijn namelijk verschillende dingen die je kunt doen om meer volume te creëren in je haar. In deze blog zetten we een aantal fijne tips voor je op een rijtje.

Laat je haar niet langer groeien dan schouderlengte

Ten eerste is het belangrijk om je haar niet te lang te laten groeien. Hoe langer je je haar laat groeien, hoe zwaarder het wordt. En dat zorgt er weer voor dat je haar slap en futloos langs je hoofd gaat hangen. Laat je haar dus niet langer groeien dan schouderlengte of knip het zelfs iets korter. Hierdoor wordt je haar vanzelf al een stuk luchtiger en voller.

Kies voor laagjes, maar niet te veel

Ook laagjes kunnen ervoor zorgen dat je haar er luchtiger en voller uitziet. Daarnaast staan laagjes gewoon erg speels en leuk! Laat je kapper dus mooie laagjes in je haar knippen. Zorg ervoor dat je ook weer niet té veel laagjes krijgt, want dit kan juist een averechts effect hebben. En dat wil je natuurlijk niet! Een goede kapper zal precies weten wat mooi staat bij jouw haartype.

Maak gebruik van clip in hairextensions

Af en toe wil je gewoon mooi vol en lang haar. Ook als je hier niet mee gezegend bent, bestaat die mogelijkheid! Als je kiest voor clip in hairextensions kun je namelijk genieten van een prachtige volle bos haar. Clip in hairextensions bevestig je gemakkelijk in je haar en blijven goed zitten. Ze zijn dus perfect voor als je even extra wil uitpakken met een feestje of een andere bijzondere gelegenheid. Wil je graag clip in extensions kopen? Dit kun je gemakkelijk doen bij Hairextensionsvoordeel.

Gebruik je verzorgingsproducten op de juiste manier

Ook verzorgingsproducten hebben veel invloed op hoe jouw kapsel eruit komt te zien. Het is bijvoorbeeld belangrijk om je haar regelmatig te wassen, vet haar ziet er immers slap en futloos uit. Was je haar niet iedere dag, want ook dit heeft weer een averechts effect. Een keer in de twee dagen kan bijvoorbeeld een goede frequentie zijn, maar probeer vooral lekker uit wat goed werkt voor jou! Ook is het belangrijk om je conditioner alleen in de lengtes en punten van je haar te smeren. Vermijd dus de aanzet van je haar, omdat conditioner bij de aanzet eerder kan zorgen voor een vette coupe.

Ga regelmatig naar de kapper

Tot slot is het verstandig om niet te bezuinigen op de kapper. Als je regelmatig je puntjes laat knippen, blijft je haar gezond en luchtig. Breng bijvoorbeeld eens in de twee maanden een bezoekje aan de kapper. Je zult zien dat je haar zo in topconditie blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *