Voordelen van het gebruiken van een moisturizer


Het bevochtigen van de huid

Zoals de naam al suggereert is de belangrijkste taak van een vocht inbrengende crème om uw huid te hydrateren zodat deze altijd comfortabel en niet droog aanvoelt.

Het gladmaken van de huid

Het gebruik van een geschikte en regelmatige vocht inbrengende crème kan ook de huidstructuur verbeteren om deze soepeler en gladder te maken. Een gladde huid maakt het niet alleen mooi om naar te kijken en aan te raken, maar ook gezonder.

Verhelderen van de huid

De meeste vocht inbrengende crèmes bevatten ook formules die de huid kunnen opvrolijken. Het gehalte aan vitaminen en andere voedingsstoffen kan de huid inderdaad stralender en glanzender maken.

Voorkom mee-eters en acne

De belangrijkste oorzaak van mee-eters en puistjes is de aanwezigheid van overtollig vuil en olie in de poriën van de huid. Daarom is het belangrijk om na elke douche of wasbeurt een vocht inbrengende crème te gebruiken. Een huid die een vocht inbrengende crème heeft gekregen zal blootstelling aan vrije radicalen, Uv-stralen en vuil vermijden. Vocht inbrengende crèmes zorgen ook voor een goede voeding, zodat de huid gezonder wordt.

De huid beschermen tegen ultraviolette stralen

Ochtendzon is nodig voor de huid, maar Uv-licht dat overdag direct op de huid valt, is schadelijk voor de gezondheid van de huid. Op de lange termijn loopt de gezichtshuid ook risico op huidkanker wanneer je een moisturizer gebruikt met SPF.

Voorkom vroegtijdige veroudering

Jong blijven is de droom van elke vrouw. Maar een droge, doffe en niet goed gevoede huid is elke dag erg gevoelig voor vroegtijdige veroudering. Vocht inbrengende gezichtscreme kan de elasticiteit van de gezichtshuid op peil houden, zodat deze altijd instaat is om het ontstaan van fijne lijntjes in het gezicht te voorkomen.

Het minimaliseren van het risico van make-up

Hoe vaak of hoe dik de make-up ook is, het gebruik van make-up maakt uw gezichtshuid kwetsbaar voor gevaarlijke risico’s zoals allergieën en zelfs huidirritatie. Maak er daarom, voordat u make-up gebruikt, een gewoonte van om vocht inbrengende crème te gebruiken om het voedzaam te houden en te beschermen tegen de negatieve effecten van make-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *