Westernbags voor dames en heren

De westernbag is tegenwoordig een echt modeaccessoire voor dames en heren. Arrigo Lederwaren is producent en leverancier van echt leren westernbags en andere tassen. Bij ons vind je westernbags in diverse maten en kleuren en in stoer buffelleer of zacht rundleer voor de laagste prijs.

Vind jouw perfecte westernbag vandaag

Op onze website vind je een ruime keuze aan westernbags, ook wel cowboysbag genoemd, van echt leer. Met de filters aan de linkerkant op onze website kun je een keuze maken door te selecteren op kleur of soort leer. Buffelleer heeft door de behandeling van het leer een ruige uitstraling en is verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, donkerbruin en lichtbruin, rundleer is wat gladder en verkrijgbaar in meer kleuren. Is je bestelling 50 euro of hoger dan is het verzenden gratis, is je bestelling 100 euro of meer dan is je bestelling gratis en krijg je ook nog eens een gratis leren sleuteltasje! Als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies.

Arrigo westerntassen gaan jarenlang mee

De kwaliteit van onze tassen is uitstekend, wij zijn producent en leverancier en daardoor kunnen wij ook altijd de laagste prijs hanteren, goedkoper ga je ze niet vinden. Bij normaal gebruik gaan onze westerntassen jarenlang mee, veel onderhoud hebben onze tassen niet nodig, een keer per jaar licht invetten met leervet of leer crème is voldoende voor jarenlang plezier. Mocht je tas nat worden laat hem dan langzaam drogen en niet bij een hittebron.

Voor iedereen de perfecte westernbag

Wat wil je allemaal meenemen in je tas? Voordat je jouw westernbag gaat bestellen is het goed om te bedenken wat je allemaal wilt meenemen de juiste maat tas te kiezen, neem je een laptop mee? Of boeken? Of alleen je zonnebril en portemonnee? Onze westernbags hebben handvatten en een verstelbare schouderband zodat je de tas op verschillende manieren kan dragen, over de schouder of crossbody. Het hoofdvak van onze westernbags hebben een rits om je spullen veilig mee te nemen onderweg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *