Welke tuinmeubelen passen bij jouw stijl?

Je kunt veel tuinmeubelen tips krijgen van bekenden, vrienden en specialisten. Wij starten graag met de eerste tip: Kies tuinmeubelen die passen bij jouw stijl tuin, woning en smaak. Het is vaak heerlijk om te kijken naar mooie tuinmeubelen. Wanneer ze echter niet in jouw tuin passen of thuishoren dan is het jammer geld. Na een tijdje zal je toch ontevreden worden. Natuurlijk erg jammer en spijtig. Toch? Waar moet je op letten dan als je tuinmeubelen kiest? Laten we van start gaan.

Een stukje paradijs

De Bohemian stijl is een stijl die past bij een paradijselijke tuin. Het is ook een stijl die past op een balkon. Eigenlijk past het in iedere tuin. Het is heerlijk om de meubels te mixen en te combineren. Er zijn volop mogelijkheden om het nog mooier te maken met tierlantijnen, doeken, kussens en doeken. Het is een georganiseerde chaos die zorgt voor een geweldige sfeer.

Steigerhout

Houdt je meer van robuust en karakteristiek? Dan zijn steigerhouten banken een goede keuze. Er zijn volop kussens, kleden en tafellakens welke hier goed bij passen. Er zijn complete sets te koop waar iedereen eigenlijk wel van houdt. Het is natuurlijk prettig om hier zo van te genieten.

Minimalisme

Houd je van strakke lijnen in de tuin? Een tuin waar niet teveel staat? Minder is juist meer! Het is iets waar we ook van houden. Het is mogelijk om in de tuin van beton, hout, metaal, steen of ijzer te kiezen. Wit, grijs en zwart zijn veel kleuren die terugkomen. Natuurlijk kun je het opvrolijken met wat kussens in een andere kleur. Weet echter: minder is meer.

Terug naar de natuur

De natuurtonen, kleuren en materialen worden steeds vaker gekozen. Mooie plantenbakken van afvalhout en ook in de tuin veel andere natuurlijke materialen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Een mooie picknicktafel is een idee als tuinmeubelen. 

Oosterse stijl

Wanneer je van de duizend en een nachten verhalen houdt is het goed om voor Arabische stijlen te kiezen. Het is erg mooi. De terra kleuren kun je overal terug laten komen. Het is prettig om zo een mooie tuin te krijgen. Een loungeset past hier ook uitstekend bij. Kies voor een mooie poef als voetenbankje om het af te maken.

Industrieel

Robuust hout, staal, metaal, nagels en nog veel meer ruwe elementen uit de grote fabriekshallen passen perfect bij de industriële look. Kies voor stalen of ijzeren tuinstoelen. Ook op het balkon zie je dit steeds vaker terug. Het is bijzonder prettig en mooi om te zien.

Tip: kies de juiste planten

Kies ook voor de juiste beplanting in de tuin of op het balkon. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en te verkennen. De opties zijn zeer breed en goed te noemen. We weten zeker dat ook jij hier volop van zult genieten. Het wordt nu een nog beter en mooier geheel. De accessoires kun je in de verschillende jaargetijden vervangen. In de zomer kies je voor een andere stijl dan in de herfst of winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *