televisie aansluitingen

Nieuw Online.nl alles-in-1 pakket inclusief FOX Sports

Een tijdje geleden ontvingen veel Online.nl klanten een enquête van het bedrijf. Door vragenlijsten af te nemen bij honderden klanten, hoopte Online.nl te achterhalen hoe het bedrijf het tv-aanbod nog beter, leuker en spannender kon maken. Veel klanten vulden de enquête van Online.nl in. Nu blijkt dat dit niet voor niets is geweest. Op basis van het onderzoek van Online.nl is het tv-aanbod van het bedrijf nu namelijk uitgebreid.

Nieuw alles-in-1 pakket met FOX Sports

Uit het kleine onderzoek van Online.nl bleek dat veel klanten meer sport wilden zien op tv. Daarom heeft Online.nl nu besloten een nieuw alles-in-1 pakket te introduceren, met alle drie de zenders van FOX Sports. Door dit pakket af te nemen, hoef je geen enkele wedstrijd van je favoriete club te missen.

Verder krijg je als klant met het alles-in-1 FOX Sports pakket alle interactieve mogelijkheden die Online.nl ook in de andere televisiepakketten biedt. Denk hierbij aan 100 uur opnemen, live pauzeren en het terugkijken van televisieprogramma’s.

Verkrijgbaar vanaf 1 november

Helaas duurt het nog even voor het nieuwe Online.nl alles-in-1 pakket beschikbaar is. Het pakket wordt aangeboden vanaf 1 november. Dit betekent dat je nog even zonder die nieuwe sportzenders moet doen als je klant bent van Online.nl, maar over een paar maanden wel de drie zenders van FOX Sports kunt ontvangen. Vanaf 1 november hoef je geen enkele sportwedstrijd meer te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *