Met de Zwarte overhemden ziet u er extra goed uit!

In de overhemden wereld zijn tal van kleuren te krijgen. Geel, blauw, rood enz. De kleuren die op dat moment in de mode zijn, zie je dan het meeste terug. Dit is vaak van korte duur, afhankelijk van de trends op kleurgebied. De kleur zwart daarentegen is tijdloos. Zwart is een stijlvolle kleur en straalt een bepaalde klasse uit. Daarom zijn Zwarte overhemden zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Het is geen opvallende kleur en daardoor ook goed te combineren met andere kleuren. Door de donkere tint kleed het overhemd mooi af en ziet u er extra goed uit!

Welk model overhemd past bij u?

Bij de keuze van Zwarte overhemden, is het model erg belangrijk. Wat past bij uw lichaam en waar voelt u zich prettig in? Bij een slank postuur kunt u prima een Slim fit dragen. Dit is een getailleerd overhemd die de vormen van uw lichaam benadrukt. Bent u wat steviger, kies dan voor een Regular of Modern fit. Deze modellen zijn wat rechter waardoor het overhemd wat minder nauw aansluit.

Geef aandacht aan de juiste boordmaat

Om de juiste confectiemaat te bepalen voor u basic overhemd, is het van belang aandacht te geven aan de boordmaat. Als deze niet goed aansluit, kan het overhemd te ruim of te aansluitend zitten. En dat zou zonde zijn. Het is namelijk eenvoudig zelf op te meten. Pak een meetlint en meet de boord rond de nek. Het aantal centimeters wat u opmeet, is gelijk aan de boordmaat van het overhemd. Houdt ongeveer 1 cm ruimte over voor wat extra speling. Als u al Zwarte overhemden in uw kleding collectie hebt, kunt u de boord gemakkelijk opmeten met behulp van ons stappenplan boord meten die u kunt vinden op de website.

Een overhemd voor iedere gelegenheid

Zwarte overhemden zijn geliefd en dat zie je. Elke man heeft wel een overhemd in de kleur zwart in zijn kleding garderobe. Deze overhemden zijn breed inzetbaar en worden daardoor veel gedragen met verschillende gelegenheden. Denkt u eens aan die zakelijke afspraak waar u graag een overhemd draagt met lange mouw. Of bent u uitgenodigd voor een feestje? Let the party begin met een zwart overhemd korte mouw. Deze kleur is ook uitermate geschikt voor horecagebruik. Het staat netjes en heeft een chique uitstraling. Ook vlekken vallen minder op waardoor u er altijd verzorgd uit blijft zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *