Kleding bedrukken: waarom en wanneer?

Je ziet het steeds vaker: mensen die hun kleding bedrukken. Dit kunnen gewone mensen zijn, particulieren dus, maar ook mensen die een bedrijf runnen en hun werknemers van herkenbare kleding willen voorzien. In beide gevallen toont de drager van deze kleding iets over zichzelf. Want hoewel ook normale, onbedrukte kleding vaak al iets laat zien over de persoon die het aan heeft, is dit bij bedrukte kleding nog eens extra het geval. Dit is dan ook alvast één van de redenen om je kleding te laten bedrukken. Het is echter niet de enige reden waarom je dit zou doen; er zijn nog tal van andere redenen voor. In dit artikel gaan we kijken naar deze redenen, zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast gaan we nog even in op het type kleding dat je kan laten bedrukken, want ook hierin bestaat een enorme diversiteit.

 

Waarom zou ik mijn kleding bedrukken?

Er zijn verschillende reden waarom je je kleding bedrukken kunt. Voor particulieren is de hoofdreden vaak dat ze een grappig, stijlvol of betekenisvol shirt willen ontwikkelen, dat laat zien wie zij zijn als persoon. Dit kan bijvoorbeeld door een voor hun typerende slogan of een foto die een mooie herinnering vormt op hun shirt te plaatsen. Bij bedrijven staan vooral de naamsbekendheid en de professionaliteit voorop. Naamsbekendheid omdat opvallende kleding met de naam van het bedrijf potentiele klanten trekt, professionaliteit omdat gelikte kleding de juiste uitstraling geeft voor de reeds bestaande klanten, die daardoor eerder gebonden worden aan het bedrijf.

 

De kleding die je kan laten bedrukken

We hebben zonet een onderscheid gemaakt tussen het bedrukken van werkkleding en kleding van particulieren. Die laatste groep, particulieren dus, valt echter nog onder te verdelen in een flink aantal subgroepen. Want het zijn niet alleen individuen die hun kleding laten bedrukken en daarmee uitdrukking geven aan wie ze zijn, maar ook groepen kunnen dit doen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een vriendengroep, die voor een feestje een grappige outfit laten maken, of een voetbalteam, dat ervoor kiest om te spelen in bedrukte shirts. Maar het hoeven natuurlijk niet uitsluitend shirts te zijn, die bedrukt worden, want zowel voor particulieren, groepen en bedrijven geldt, dat ze ook andere kleding bedrukken kunnen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld truien, jassen en mutsen van een bedrukking te voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk om alle gedragen kleding op dezelfde manier te bedrukken, zodat alles één mooi geheel is.

 

Meer info: www.relatiegeschenken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *