Je auto direct verzekeren, ook in het weekend!

Wanneer je een nieuwe auto koopt, of een tweedehands auto aanschaft en deze op je naam laat schrijven, dan ben je verplicht om direct een autoverzekering af te sluiten. Zonder autoverzekering mag je niet de weg op. Wanneer je wel zonder autoverzekering gaat rijden dan ben je strafbaar en heb je binnen enkele dagen een boete van het RDW op je deurmat liggen. Wanneer je tot overmaat van ramp dan ook nog een ongeluk veroorzaakt terwijl je nog geen autoverzekering hebt, is het leed niet te overzien. Je zult alle schade die je veroorzaakt hebt bij de tegenpartij moeten vergoeden uit eigen zak. Dit kan aardig in de papieren lopen zeker als er ook letselschade is veroorzaakt. Het is dus absoluut niet aan te raden om te gaan rijden zonder autoverzekering en absoluut wel aangeraden om zo snel mogelijk een autoverzekering af te sluiten. Een auto direct verzekeren op Overstappen is ook mogelijk in het weekend, dus je hoeft nooit lang te wachten tot je in je auto mag stappen.

Surf naar overstappen.nl en sluit binnen enkele minuten een goedkope autoverzekering af

Haastige spoed is zelden goed, maar bij overstappen.nl begrijpen ze heel goed dat wanneer je een andere auto gekocht hebt je het liefst meteen wilt gaan rijden om deze uit te proberen. Toch is het verstandig om enkele minuten de tijd te nemen voor het afsluiten van je autoverzekering. Door diverse autoverzekeraars te vergelijken kun je namelijk tot wel enkele honderden euro’s per jaar besparen. Een autoverzekering vergelijken doe je via de vergelijker op overstappen.nl. Je voert je nieuwe kenteken in, je adresgegevens, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. De vergelijker kijkt aan de hand van deze gegevens welke autoverzekering het meest passend is bij jouw situatie en geeft daarbij een opsomming van de goedkoopste partijen.

Vraag direct een offerte aan en laat je auto meteen verzekeren

Wanneer je vanuit de vergelijker een offerte aanvraagt bij één van de opgesomde verzekeraars krijg je direct antwoord en kun je nog voordat ze je gegevens gecontroleerd hebben rijden met een voorlopige dekking. Zodra je de email met de voorlopige dekking ontvangen hebt kun je de auto instappen. Na een aantal uren, een beetje afhankelijk van wanneer je de autoverzekering afsluit, wordt deze voorlopige dekking omgezet in een normale autoverzekering. Wanneer je op deze manier je nieuwe autoverzekering regelt kun je dus binnen enkele minuten de weg op en weet je ook zeker dat je de best passende en meest voordelige autoverzekering gekozen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *