Een makelaar in Rosmalen vinden? Lees hier onze tips.

Het is al een grote stap om een huis te verkopen. Maar het vinden van een goede makelaar kan ook een moeilijke keuze zijn. Wilt u uw huis sneller verkocht krijgen in Rosmalen? Dan kan een goede makelaar in Rosmalen een groot verschil maken. Met dit artikel willen we u voorzien van handige tips die u kunt gebruiken om deze lastige keuze te maken.

Kwalitatieve makelaar maakt een groot verschil

Het inschakelen van een makelaar is zoals eerder vermeld een lastige keuze. Een makelaar is een deskundig persoon die fors kan onderhandelen. Bij het verkopen is er natuurlijk altijd de vraag hoe u een makelaar kan inschakelen. In een dorp zoals Rosmalen heb je meerdere makelaars. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, is het handig om een lijst met criteria te maken waar een Makelaar moet voldoen.

Gebruik je criteria om een voorselectie te maken

Zoals aangegeven in de vorige tip doet u er goed aan om een aantal criteria op te schrijven waaraan u vindt dat een goede makelaar moet voldoen. Deze criteria kan variëren van: ervaringen van anderen, kennis over de regio en marketing. Op basis van deze criteria maakt u een selectie van vijf makelaars. Deze vijf makelaars nodigt u uit op een kennismakingsgesprek. Het is tijdens dit gesprek van belang dat u vragen stelt die u wilt stellen. Hier mag u best kritisch in zijn. Kijk ook vooral of er een klik is tijdens het oriënterende gesprek.

Keuze voor een makelaar

Aan de hand van de oriëntatie-ronde maakt u een keuze voor een makelaar. Uiteraard zal uw gevoel een grote rol spelen in het maken van een keuze. Maar probeer het ook objectief te bekijken aan de hand van uw criteria. Heeft de makelaar de juiste plan van aanpak? Wie was onderscheidend? En wat maakt ze onderscheidend? Wat valt er binnen de aanpak van de makelaar? En wat zijn hun kosten?

Heeft u moeite met het maken van een keuze?

U wilt natuurlijk dat uw huis verkopen Rosmalen soepel verloopt. Het kiezen van een makelaar is geen eenvoudige beslissing. Het is daarom begrijpelijk dat u moeite heeft met het maken van een keuze. Er zijn veel factoren die invloed hebben op de verkoop van uw huis. Mocht u na het oriënterend gesprek nog niet uitkomen. Dan is het verstandig om een  afspraak te maken bij een onafhankelijke vereniging. Door mee te kijken naar de gestelde criteria kunnen ze een makelaar adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *