Donker is de nieuwe stijl in 2019

De nieuwe woonkamer trend van 2019 is bekend en het is donker en stijlvol. Donkere vloeren donker meubilair het is helemaal de stijl in 2019. Je moet denken aan donkere leren banken en stoelen is basis van je woonkamer, als je die basis hebt moet je gaan kijken wat er allemaal bij past.

 

Donkere meubels

Donkere meubels zijn helemaal hot in 2019, in veel huishoudens wordt dit de basiskleur in de woonkamer. Je moet denken aan kleuren zoals donkerrood, donkerblauw, aubergine en zwart als basiskleur in he woonkamer. Een mooie bank of stoel in deze kleur is het helemaal in 2019, bijvoorbeeld eetkamerstoelen zwart dit is een goed voorbeeld.

 

Donker in combinatie met hout

Hout is ook mooi in deze combinatie met donkere kleuren, een mooie donkere houten pakketvloer bij een donkerrode bank. Donker houten bijzettafeltjes is ook heel erg hip in 2019, hiermee creëer je een mooie en moderne woonkamer. Of een grote houten tafel in je woonkamer met een paar donkere stoelen is heel erg hip in 2019. Of met een mooie eetkamerstoel zal jij al snel een hele hippe en stijlvolle woonkamer hebben.

 

Toch één felle kleur

Een felle kleur tussen al het donkere meubilair kan ook wel. Maar hou het dan echt bij een of twee stukken meubilair en één felle kleur, anders verstoort dit je donkere woonkamer look weer. Ook kun je denken aan bloemen met felle kleuren om toch een klein beetje licht in de donkere kamer maar overdrijf het niet omdat je dan natuurlijk je donkere ‘sfeer’ verliest.

 

Nog een kleine tip

Voordat je iets koopt kijk goed of het in je woonkamer past en zet alle meubels die je wilt kopen is online naast elkaar en kijk of het bij elkaar past. Zet alle websites met meubilair naast elkaar en begin zo te vergelijken en probeer ze in te beelden in je woonkamer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *