De efficiëntste manieren om je gezicht te reinigen

Een goede reiniging van je gezicht is erg belangrijk. Je voorkomt hiermee puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden en oneffenheden. Bovendien houdt een goede gezichtsreiniger, zoals bijvoorbeeld een poriën reiniger of een gezichtsstomer, je huid ook elastisch en veerkrachtig. Dit soort manieren van het reinigen van je gezicht vormen dan ook een goede aanvulling op je dagelijkse beauty routine.

Met een gezichtsstomer al je dode huidcellen verwijderen

Een gezichtsstomer zet water om in stoom. De hete stoom die vervolgens vrijkomt maakt de bovenste huidlaag van je gezicht zacht en week. Deze huidlaag bestaat voornamelijk uit dode huidcellen en ander vuil. Ook als je dagelijks je gezicht schoonmaakt blijft er namelijk vuil achter op je huid. Door regelmatig een gezichtsstomer te gebruiken ontdoe je dus je huid van deze extra laag vuil en zorg je voor een grondigere reiniging van je gezicht.

De poriën reiniger: een mini stofzuiger voor je huid

Een elektrische poriën reiniger zuigt als het ware je poriën schoon. Door het kopje van het apparaat eenvoudig over je huid te bewegen, zuigt hij mee-eters, vuil en andere onzuiverheden uit je poriën. Op deze manier kun je het vuil verwijderen wat er met een normaal wattenschijfje niet af komt. Daarnaast verbetert een poriën reiniger de bloedcirculatie, en verstevigt het de huid, waardoor je huid er weer stralend uitziet en je een prachtige teint krijgt.

Een grondige reiniging voor elke huid

Bovenstaande manieren van het reinigen van je gezicht zijn vele malen efficiënter dan het handmatig reinigen met een pad of wattenschijfje. Voor dagelijks gebruik is dit uiteraard prima, maar wil je met enige regelmaat toch graag af van je dode huidcellen en het vuil dat in je poriën achterblijft, dan zijn bovenstaande manieren zeer geschikt voor een grondige reiniging van je gezicht. Bovendien zijn beide manieren goed toepasbaar voor elk huidtype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *