2 nieuwe manieren om af te vallen

Iemand die er ongezond uit ziet wordt over het algemeen niet als aantrekkelijk beschouwt. En met obesitas als opkomend probleem gaan mensen steeds meer waarde aan hechten aan een fit uiterlijk. Afvallen is alleen lang niet zo makkelijk als aankomen. Daarom zal ik in deze blog vertellen over twee effectieve manieren om af te vallen 

Prolonged fasting 

Prolonged fasting is een relatief snelle manier om af te vallen. Het dieet houdt in dat je voor 1 tot 3 dagen geen calorieën consumeert. Hierdoor zal je lichaam alle benodigde calorieën moeten verbranden uit de vetopslag. Als je 3 dagen vast kan je zo 3 kilo afvallen. Je vraagt je misschien af: is dit wel gezond? Ja. Er is veel onderzoek geweest naar alle voordelen van prolonged fasting en het is op meerdere vlakken erg gezond voor je. Misschien denk je wel dat drie dagen vasten echt onhaalbaar is. Maar ik kan uit persoonlijke ervaring vertellen dat het echt heel erg meevalt. Met genoeg water en koffie heb je totaal geen honger-gevoel. Naast dat je afvalt bespaar je ook nog eens veel geld en tijd. Het is dan een ruige tactiek maar het werkt als een trein.  

Cryo behandeling 

Een cryo behandeling nemen is de nieuwste effectieve manier om af te vallen. In tegenstelling tot liposuctie is dit geen chirurgische ingreep. Bij cryo wordt door middel van vriestechnieken met een icesculptor het vet weggehaald. Dit is net als liposuctie een snelle manier om vet te verwijderen. De cryo behandeling is helemaal veilig en achteraf zijn er geen littekens. De huid hoeft namelijk niet opengesneden te worden. Door een cryo behandeling hoef je jezelf niet maandenlang te verhongeren wil je hetzelfde resultaat behalen. De cryo behandeling kost dan wat geld maar het is een hele snelle en effectieve manier om af te vallen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *