Waarom je echt moet trouwen

Waarom je echt moet trouwen

Je hebt al lang een partner en jullie hebben het al wel eens besproken. Maar eigenlijk is de knoop nog nooit doorgehakt en ben je niet gevraagd door je partner. Maar als vrouw zijnde kan je zeker wel zelf het hef in eigen hand nemen. In dit artikel geven we jou een aantal redenen waarom je echt moet trouwen.

Als je kinderen krijgt

Wanneer je kinderen krijgt met je partner betekent dat zij allemaal dezelfde achternaam hebben en jij als enige niet. Dat is misschien niet heel erg, maar het voelt toch niet helemaal hetzelfde omdat jullie al zo lang een stel zijn. Het geeft meer binding dat jullie één hechte familie zijn. Het maakt het plaatje perfect.

Huwelijksaanzoek

Als hij het niet doet, waarom doe je het dan niet zelf? Tegenwoordig is het helemaal niet gek om als vrouw zijnde het huwelijksaanzoek te doen. Je kunt er zelf iets speciaals van maken. Wanneer je echt niet zelf het aanzoek wil doen, blijf hem dan hinten tot hij het begrijpt. Dan komt het wel goed.

En bovendien, het huwelijksaanzoek is vaak een van de leukste dingen van het hele huwelijk. Dan heb je een fantastisch verhaal om door te vertellen aan vrienden en familie wanneer ze ernaar vragen.

Trouwjurk passen

Wanneer je de trouwjurk aan doet, is dat een mega speciaal moment. Je weet namelijk precies wanneer je dé jurk hebt gevonden die perfect bij jou past. Hoeveel je er ook aan hebt gehad, er is er maar één die de juiste jurk is. Daarbij, op de dag zelf wanneer jullie elkaar beide voor het eerst zien… ik kan me geen specialer moment voorstellen dan dat moment.

 

Trouwen is voor iedereen anders, en iedereen heeft andere redenen om te trouwen. Trouwen is vaak een duur plaatje, maar het is het waard. Wanneer je na het trouwen de foto’s ziet denk je vaak toch echt: wat een mooie en fantastische dag was dit. En dan is het het allemaal waard geweest.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *