Tips voor trouwen

Handige tips voor trouwen!

Je trouwdag hoort de mooiste dag van je leven te zijn, en je wil dan ook dat ie zo écht is. Dus zijn er een aantal dingen die je moet regelen voordat je gaat trouwen. In dit artikel hebben we een paar handige tips voor jullie neergezet zodat jullie de mooiste dag van je leven vlekkeloos kunnen hebben.

Laat je ring schoonmaken

Het is iets kleins, maar zorg dat je ringen helemaal glimmen voordat je begint met de trouwerij. Op de dag zelf worden er namelijk super veel foto’s van jou en de bruidegom gemaakt, en ook van de ringen. De foto’s lukken het best wanneer de ringen er ook fantastisch uit zien.

#hashtag

Tegenwoordig kun je niet meer om social media heen en worden er ook tijdens je bruiloft veel foto’s en filmpjes gemaakt. Wat leuk is om te doen is om zelf een #hashtag te creëren die gasten kunnen gebruiken. Zo wordt alles een beetje bij elkaar gehouden. Een andere tip om mee te geven is dat je de gasten vraagt niets op social media te plaatsen: totdat jij de eerste foto hebt geplaatst.

Jouw trouwerij

Het is jouw trouwerij en niet die van je moeder, achternicht of een vriendin. Je kunt niet iedereen pleasen, dus doe het dan ook gewoon niet. Blijf dichtbij jezelf en als jij iets graag wilt, en je moeder vindt het maar niets, laat jezelf alsjeblieft niet tegenhouden.

Parfum

Een laatste kleine hint is om een nieuw parfum te kopen, die je nog nooit op hebt gehad eerder. Draag deze die dag voor de eerste keer, en elke keer wanneer je dat geurtje ruikt denk je weer terug aan die eerste keer dat je hem droeg… je trouwdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *