trouwen

De perfecte trouwlocatie voor jouw speciale dag!

Trouwen is altijd heel spannend. Je wilt dat je dag er perfect uit ziet. Niet alleen de decoraties en de trouwjurk zijn van belang, maar zeker ook de trouwlocatie zelf. Er kan een heleboel komen bij kijken bij het kiezen van een trouwlocatie.

Trouwen in een gemeentehuis

Velen kiezen voor het trouwen in een gemeentehuis. Er zijn veel gemeentehuizen met zalen waar jij jouw huwelijks ceremonie kan houden. Er zijn ook dagen in de week waarop je gratis elkaar het ja-woord kunt geven.

Trouwen in een kerk

Je kan er ook voor kiezen om te trouwen in een kerk. Het leuke hiervan is dat je elkaar twee keer het ja-woord geeft, omdat trouwen in een kerk niet voldoende is. Je moet ook nog voor de wet trouwen voordat jouw huwelijk wordt erkend. Twee keer genieten dus.

Trouwen in een kasteel

Wil jij graag het prinsesgevoel hebben op jouw speciale dag? Dan is trouwen in een kasteel misschien iets voor jou. Kastelen geven een totaal andere sfeer aan jouw dag en iedereen zal over deze speciale dag blijven praten.

Trouwen in een hotel

Hotels hebben vaak ook hele luxe feestzalen. Vaak zijn ze voor een verloofd stel heel fijn, omdat het paar daar meteen kan overnachten. Dit maakt het makkelijk om gelijk tot rust te komen en zo hoef je niet meer te reizen.

Trouwen op een boot of aan het strand

Houdt je van een romantisch en rustgevend gevoel? Dan is trouwen aan het strand of op een boot wellicht iets voor jou. Dit kan zorgen voor fantastische foto’s in de zomer en met een boot kan je ook een gezellige vaartijd hebben. Als jij en je partner zeeziek worden, dan wordt deze optie afgeraden.

Trouwen in een feestzaal

Het is ook mogelijk om te trouwen in een feestzaal. Er zijn bedrijven die zalen hebben en deze verhuren voor feestgelegenheden. Zo kan je de zaal inrichten naar jouw smaak en kan je misschien een locatie kiezen die handing is voor eenieder.

Trouwen op een luxe landgoed

Als jij van luxe houdt, is een landgoed als Wolfslaar een fijn idee. Je hebt zo alles in één. Een mooie zaal en vaak ook een mooie tuin voor foto’s. Zo heb je ook verschillende zalen die je kan afhuren op het landgoed. Dit is fijn, vooral als je veel gasten hebt. Je kan dan een zaal voor de ceremonie afhuren en een zaal voor de receptie.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is zeker niet onmogelijk. Als jij en je partner een favoriete reisbestemming hebben kan je bijvoorbeeld besluiten om voor deze optie optie te kiezen. Let wel; deze optie is niet voor het stel met een klein budget. Er moet ook veel geregeld worden om te trouwen in het buitenland. Elk land heeft andere regels en het is belangrijk dat jij en je partner hiervan van te voren op de hoogte zijn. Bedenk ook dat misschien niet al jouw uitgenodigde gasten aanwezig kunnen zijn, omdat zij dat financieel niet kunnen bewerkstelligen.

Trouwlocatie in Overijssel

Wil u de ideale feestlocatie in Overijssel? Ga dan naar Spoolder in Luttenberg. Bij Spoolder heeft u diverse mogelijkheden van bedrijfsfeest tot bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *