bruiloft tas

De leukste tasjes voor op een bruiloft

Het bruiloftsseizoen is alweer een tijdje begonnen! Misschien heb jij ook al een aantal bruiloften van je vrienden of familie op de planning staan. Waarschijnlijk heb je al een aantal outfits in de kast hangen die geschikt zijn voor een bruiloft, maar ben jij nog op zoek naar een mooie bijpassende tas? Lees dan snel verder!

Doorzichtige box clutch

Met dit tasje heb je eigenlijk twee trends in een te pakken. Doorzichtige tassen gemaakt van PVC zijn namelijk helemaal hip deze zomer en vierkante box bags ook! Maak er een clutch van en het is een superleuk tasje voor naar een bruiloft! Het voordeel van dit tasje is dat het geen kleur heeft, dus past het zonder probleem bij meerdere outfits. Heel handig dus als je verschillende jurkjes in je kast hebt hangen en iedere bruiloft weer iets anders aan wil doen!

Ronde rieten tasje

Het is deze zomer helemaal trendy om met een rieten tasje te lopen. Voor een bruiloft kun je voor een klein en rond exemplaar gaan, met twee korte handvatten of een lang schouderhengsel. Aangezien een rieten tasje een beetje casual is, zal dit tasje ook het meest geschikt zijn voor bruiloften met een dresscode die ook wat meer casual is. Een rieten tasje is erg zomers, dus draag hem op een dag dat het lekker warm en zonnig is. Het staat bijvoorbeeld superleuk bij een bloemenjurkje!

Metallic handtasje

We hebben metallic al een aantal seizoenen terug zien komen en ook nu is het nog steeds superleuk om te dragen. Voor een bruiloft is het daarom ook leuk om een handtasje te dragen van metallic stof! Om het een beetje in bruiloftssferen te houden, kun je het beste kiezen voor ‘zachte’ kleuren metallic, zoals holografisch zilver. Het leuke van holografisch zilver is dat het bij heel veel andere kleurtjes mooi zal staan en het geeft een grappig effect. Het lijkt namelijk van kleur te veranderen in licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *