Wat wordt jouw najaarslook?

Na een lange zomer achter de rug te hebben, wordt het langzaam tijd om de truien, dekentjes en de warme jassen weer uit te kast te pakken: Het najaar komt eraan! We ruilen onze zomerse kleding in voor lekkere warme kleding voor tijdens de koude dagen. Maar wintermode bestaat lang niet meer uit alleen maar dikke truien. Tegenwoordig kun je alles de hele winter doordragen, maar hoe zorg ik voor een stylish en tegelijk ook warme, comfortabele look?

Wat past bij mij

Iedereen heeft kleding waar ze sneller naartoe trekken dan andere kledingstukken. Ben je een koukleum? Dan trek je automatisch sneller naar de dikke, warme truien toe. Ga je in de winter liever voor comfort dan voor iets anders? Dan zal je waarschijnlijk sneller naar de joggingspakken trekken. Draag je toch liever een outfit vol met stijl? Wees dan niet bang om een shirt met een spijker- of leren jack te combineren! Mode hoeft tegenwoordig niet meer aan een bepaald jaargetijden vast te zitten!

Anorak hoodie

Bij vele mannen zal deze naam niet vreemd in de oren klinken: De Anorak Hoodie. Het is een klassieker van het merk Black Bananas en is een hoodie die vorig jaar extreem populair was. De populariteit werd veroorzaakt door het simpele model van de hoodie, waardoor hij gedragen kan worden op verschillende gelegenheden. Daarnaast is de trui niet van een te dikke stof, waardoor hij al geschikt is voor herfstdagen, maar de trui biedt ook genoeg warmte voor in de winter. De Black Bananas hoodie is dus een echte najaarsklassieker. De trui is beschikbaar bij meerder winkels, waaronder Crivaldi in Oosterhout

Shop until you drop!

We zitten inmiddels al in de herfst, wat betekent dat vele winkels ondertussen zijn begonnen met het inhangen van hun wintercollectie. Dit betekent dat het nu al mogelijk is om jouw ideale look voor de koude dagen te creëren! Wees niet bang om met vrienden of familie gezellig de stad op te zoeken en met zijn allen een leuke dag vol shoppen te beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *