Dames schoenen

Veja dames sneakers

Ecologisch leven is een hele verandering. Je kunt ervoor kiezen om je huis ecologisch te verbouwen, je kunt heel veel met je eetgedrag doen maar vergeet niet dat je jouw kleding en schoenen ook ecologisch kunt kopen! Hiermee wordt bedoeld dat er producten zijn gebruikt uit de natuur. Dit uiteraard niet te verwarren met de levenstijl vegan, dan gebruik je helemaal geen dierlijke producten.

Ecologische schoenen

Er zijn inmiddels meer merken op de markt gebracht als het gaat om ecologische schoenen. Het merk Veja heeft een complete dames en herencollectie gepubliseerd. Veja dames sneakers zijn iets smaller uitgevoerd dan de mannen collectie. Overigens komen de designs van beide geslachten erg overeen. De basis van de veja dames sneakers zijn wit, die van de heren ook. De sneakers van veja zijn te herkennen aan de “V” op de zijkant van de sneaker. De “V” is in verschillende kleuren gebruikt zodat je nog keuze hebt in de kleur. De dames collectie is wel iets kleiner dan voor mannen. Dat neemt niet weg dat de Veja dames sneakers helemaal ecologisch zijn. Dit door de eco katoen, wild rubber en plantaardig gerooid leer.

Ecologisch en duurzaam

De stoffen zijn ecologisch maar de schoen zelf is nog eens duurzaam ook. Door de sterkte leer blijven de schoenen heel erg lang mooi. De zool is er ook voor gemaakt om lang mee te gaan. De kleur wit stoot vaak veel mensen af omdat ze snel vies worden. De Veja dames sneakers kun je gewoon met een doekje afnemen. Het vuil kan zich namelijk niet hechten aan het plantaardig gerooid leer. Het zorgt er dus voor dat je dagelijks je sneakers kunt dragen tot wel 3 jaar lang! Draag je ze niet iedere dag, dan gaan ze nog veel langer mee dan 3 jaar.


Verkooppunten Veja dames sneakers

De gave sneakers zie je niet veel in de winkels. Dit omdat het merk nog niet erg lang in Nederland verkrijgbaar is, het merk komt uit Frankrijk. Online is zijn de sneakers vol op voorraad. Wees niet bang met online bestellen. Tegenwoordig zijn de webshops verplicht de klant minimaal 14 dagen retourrecht aan te bieden en altijd niet goed, geld terug. Sommige webshops nemen zelf de verzend en retourkosten op zich! Zo heb jij dus niks te verliezen. Alleen een ritje naar het postkantoor is op eigen rekening. Als je kiest voor achteraf betalen heb je trouwens helemaal niks te verliezen. Dan betaal je alleen je ontvangen verzending wanneer dit naar jouw zin is en je de sneakers wilt houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *