Shoplog mannen sokken augustus 2018

Beste lezer, ik ben gevraagd als mode kenner zijnde om mijn shoplog te delen specifiek omtrent het aankopen van sokken voor mannen. Wat zijn nu hippe sokken specifiek voor hem. Waar moet je op letten bij het kopen? Wat zijn de juiste kleuren? Prints of niet? Lang of kort? In dit artikel ga je het allemaal lezen.

Wat je in de eerste plaats moet weten is dat er grofweg drie lengtes sokken zijn. Je hebt no show, ofwel onzichtbare, ofwel sneaker sokken. Deze sokken rijken net tot aan je enkels en zie je dus niet boven de schoen uitkomen. Deze sokken zijn met name ideaal voor de zomer of wanneer je op vakantie gaat naar hete gebieden. Verder zou ik dit soort sokken aanbevelen wanneer je een korte broek draagt buitenshuis.

Dan zijn er quote unquote normale sokken. Dat zijn sokken waar we allemaal wel bekend mee zijn. Rijken een stuk hoger dan enkelsokken. De allrounder wanneer het aankomt op de mannen sok. Zeker iets dat je in de kledingkast moet hebben want fundamenteel.

Uitgelicht: huidige collectie herensokken – Hemdvoorhem.nl

Ten slotte heb je dan nog de kniekous. Die is het meest lang. Die rijkt dus helemaal tot aan, zoals de naam van het beestje ook al aangeeft, tot de knie. Toegegeven buiten de sportvelden zie je nog maar weinig mannen met kniekousen in het openbaar. Maar we spotten steeds meer celebrities die het wel doen. En de verwachting is dus dat deze trend bij het gepeupel ook wel zal aanslaan waarschijnlijk komende najaar / winter.

Tip: verfijnde kniekousen voor mannen – Hemdvoorhem.nl

Kniekousen zijn vermoed ik niet voor ieder type man weggelegd. Maar ik zou zeggen probeer het eens. Net zoals die Coca Cola reclame, what else haven’t I tried met de oude man. Doe eens iets geks en koop een kniekous en draag deze daadwerkelijk.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *