Pins laten maken

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je merchandise laten maken om te verkopen/weg te geven aan kandidaten? Dan zijn gepersonaliseerde pins zeker geen slecht idee. Dit laat duidelijk zien dat iedereen op het evenement bij elkaar hoort!

Hoe laat je pins maken?

Er zijn verschillende soorten pins. Je kunt kiezen uit 3d, emaille (hard/zacht), 2d pins en nog veel meer! Wat de gelegenheid ook is, het is een leuk idee om hier custom speldjes voor te laten maken. Zo zou je bijvoorbeeld speldjes kunnen laten maken voor schoolcarnaval met de naam van de prins en prinses hierop bedrukt.

Als je gepersonaliseerde speldjes wil wordt er eerst een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp kan een evenement- of bedrijfslogo bevatten, maar het kan ook iets heel anders zijn. Je kunt het zelf ontwerpen, maar je kunt altijd hulp krijgen van je leverancier.

Prijs van pins laten maken

De kosten van het maken van pins zijn grotendeels afhankelijk van verschillende factoren. Het hangt bijvoorbeeld af van de grootte van de bestelling, de complexiteit van het ontwerp en het type speldjes dat je wilt maken. Om deze reden kan er nooit een vaste prijs gehangen worden aan het laten maken van speldjes.

Wat kan ik doen met mijn pins?

Pins kunnen voor bijna elke gelegenheid worden gemaakt. Of het nu gaat om een ​​vakantie, een jubileum of een dagje uit met vrienden. Voor elk evenement kun je herinneringen maken door speldjes uit te delen.

Speldjes zijn al heel lang populair in de merchandisewereld om meerdere redenen. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk, iedereen wil er één hebben en ze vallen goed op op je kleding. 

Interessante feiten over pins

Door de enorme populariteit van pins zijn er zelfs gebouwen aan gewijd. Er is bijvoorbeeld een speldenmuseum in de buurt van Rotterdam in Nederland. Ook worden hier vaak tentoonstellingen gehouden rond specifieke thema’s.

Dus als je niet zeker bent van je pin- en pin-ontwerpen, ga dan hierheen voor inspiratie! Daarnaast kun je ook gewoon overleggen met je leverancier wat een goed idee is voor een ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *