Mode-accessoires voor je haar

Heb je een mooie bos haar maar vind je het moeilijk om al die haren onder controle te houden? Of ben je die oude elastiekjes zat omdat ze steeds kapot gaan? Er is nu een mode-accessoires voor haar op de markt wat wel heel erg handig van pas komt. Steeds meer dames zie je rondlopen met zogenoemde “scrunchies”. Mode-accessoires om je haar in bedwang te houden, erg comfortabel is het ziet er ook nog eens leuk uit!

Terug in de mode

De Scrunchie is niet helemaal nieuw. In de jaren 80 was dit ook al een populaire mode-accessoires om de kapsels van dames in bedwang te houden. Net als veel andere modetrends komt deze trend gewoon weer terug en is het opnieuw hartstikke populair om een Scrunchie in een je kapsel te hebben. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren zodat je altijd een passend mode-accessoires bij je outfit kan vinden. 
A

Pijn is niet fijn

De traditionele elastiekjes die we kennen om haar bij elkaar te houden, zijn voordelig maar niet altijd comfortabel. Deze elastiekjes kunnen zelfs pijn doen en zijn niet gezond voor je haar omdat ze het haar afknijpen. Met een Scrunchie heb je daar geen last van. Dit zijn namelijk zachte haar accessoires die geen pijn doen en daardoor ook beter zijn voor je haar.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij): https://www.fashiongoodiez.nl//Files/6/102000/102585/ProductPhotos/Source/896803299.jpg

Ook ideaal als cadeau

Ben nog zoek naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Zoek dan niet verder. De Scrunchie is namelijk ook ideaal als cadeau voor je zus, moeder of vriendin bijvoorbeeld. Wacht niet langer en bestel je mode accessoires vandaag nog via de link in dit artikel. Naast accessoires om je kapsel op te vrolijken, vind je hier ook sieraden zoals armbanden met Swarovski stenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *