Het modeaccessoire tijdens Corona: Petten en hoeden

Draag jij al een aantal seizoenen het vissershoedje met veel plezier? Dan heb ik goed nieuws voor je! In het aankomende seizoen zal het vissershoedje nog veel worden gedragen. Van een vissershoedje met een leuke print tot een vissershoedje met bont, in het najaar van 2020 mag het allemaal. Veel modeontwerpers zijn alweer op zoek naar nieuwe modeaccessoires. Hoeden en petten zijn helemaal hot deze winter. Van stoere sportieve petten tot klassieke hoeden. We zien het allemaal terug. Is de trend van deze hoofddeksels te wijten aan de pandemie of is het een terugkeer uit de jaren 80 en 90?

Modeaccessoire tijdens Corona

We zien steeds meer petten in 2020. Een van de oorzaken hiervan is dat mannen minder naar de kapper gaan tijdens een intelligente lockdown en vrouwen hun donkere uitgroei moeten verbergen. Voor dit soort situaties is een pet ideaal. Daarnaast past een pet ook bij onze vrijetijdskleding die we tijdens Corona veel dragen. Wanneer je weer een blokje om gaat lopen of een stukje gaat hardlopen komt een pet goed van pas. Daarnaast geeft het ook een stukje anonimiteit, wat past bij de Corona mood.

Petten en hoeden

Op het gebied van petten zien we vooral stoere baseball caps en sportieve petten. Naast petten zien we ook klassieke hoeden die nooit uit de mode zijn geweest, maar in 2020 meer worden gedragen dan ooit. We verwachten dat deze trend nog wel even wordt doorgezet.

Petten, hoeden en mutsen kopen bij High5shop

Bij High5Shop vind je een groot aanbod, de coolste petten en de mooiste klassieke hoeden. Of het nu om een pet, een muts of een hoed gaat, alle producten in de webshop zijn erg trendy. Daarnaast zijn de hoofddeksels ook altijd scherp geprijsd. Find more on High5shop en scoor jouw leukste hoofddeksel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *