De zomertrends van 2020 voor heren

Het begint langzaam aan steeds warmer weer te worden in Nederland. De natuur staat daardoor volop in bloei en we gaan steeds meer naar buiten. De echt strenge tijden van de winter zijn voorbij, dus het wordt weer tijd om de dikke kleding op te bergen. Tijd om de kast op te frissen, want de zomer van 2020 staat om de hoek. Maar ben jij al op de hoogte van de laatste modetrends? Zo niet, lees dan snel verder.

Modetrend 1: patronen

Deze zomer gaan we bij de heren een heleboel patronen zien. Een van de patronen die we voornamelijk veel gaan zien, zijn bloemetjespatronen. Deze bloemenpatronen zijn voornamelijk op shirts, maar er zijn bijvoorbeeld ook zwembroeken met bloemetjespatroon.

Uiteraard kunnen de ruiten en stippen niet ontbreken in de kast. Voor de ruiten en stippen gelden dat deze op ieder soort kledingitem gevonden kunnen worden. Zorg er alleen wel voor dat je deze patronen niet gecombineerd gaat dragen. Dat valt buiten het modebeeld.

Modetrend 2: kleur

Kleur is deze zomer niet weg te slaan. Er wordt geen voorkeur gegeven aan een bepaalde kleur. De trend is zelfs om zoveel mogelijk kleuropties in de kast te hebben. Waar de fashion police wel deze zomer op let, is de intensiteit van de kleuren.

Deze zomer gaan we bij de mannencollectie een heleboel neon kleuren zien. Met name voor kleding aan het bovenlichaam en neon gekleurde schoenen. Houd jij meer van rustige kleuren? Goed nieuws, pastel kleuren zijn deze zomer helemaal hot. In tegenstelling tot neon, wordt pastel op de catwalk wel van top tot teen gedragen.

Modetrend 3: pants

Een goede broek is heilig. We hebben veel verschillende soorten broeken in de mannenmode voorbij zien komen: jeans, pantalons, joggingbroeken en tuinbroeken. Deze zomer maak jij de blits in ‘’pants’’. Een stoffenbroek met de comfort van joggers, de netheid van een pantalon en het gemak van een jeans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *