De zomer must-haves voor komend seizoen

De zomer is weer in aantocht. Dit betekent dat je weer moet nagaan of je de juiste kleding hiervoor in je kast hebt liggen. Natuurlijk zijn er een aantal all-time favorites (deze nemen we in dit bericht uiteraard ook mee), maar we zien ieder jaar toch ook wat verschuivingen in trends. Zo heeft de laag hangende broek bijvoorbeeld plaats gemaakt voor de skinny jeans. Specifiek voor de zomer zien we ook steeds meer verschuivingen in trends. Een van de grootste is dat business-casual het nieuwe business-chique aan het worden is. Hoog tijd dus om je kledingkast daarop af te stemmen! Wij helpen je in deze blog verder met een aantal tips.

Poloshirts

De polo is een absolute must-have voor de zomerse business casual outfit. Je vindt polo’s in verschillende materialen, kleuren en pasvormen. Je kan hier eindeloos in variëren, ga dus goed na wat je precies fijn en mooi vindt. Qua prijs kan je het ook zo gek maken als je zelf wilt. Onze favorieten zijn de heren polo’s van Superdry. Je bent met deze polo’s namelijk verzekerd van een goede kwaliteit tegen een fijne prijs.

Shorts

Bij een zomerse outfit horen natuurlijk ook shorts. Vroeger waren dit met name korte chino’s en jeans, maar we zien ook steeds vaker korte joggingbroeken of cargoshorts in het straatbeeld. Natuurlijk zijn die laatste twee meer geschikt voor een casual outfit en zijn chino’s beter voor een business casual outfit. Een ander voordeel van de zomer is dat je wat meer kleurencombinaties kan maken. Shorts zijn in het algemeen wat fijner om te zien in felle kleuren dan lange broeken.

Zonnebril

Natuurlijk kan een zonnebril ook niet ontbreken bij jouw zomerse outfit. Dit accessoire wordt vaak op verschillende vlakken onderschat, namelijk op het gebied van styling, maar ook op het gebied van gezondheid. Een goede zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijk licht, wat het extra belangrijk maakt om een goede zonnebril te kopen. Verder is het qua styling van belang dat je jouw zonnebril met meerdere outfits goed kan combineren. Denk hier dus zeker goed over na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *