Dé sieradentrends van 2021

Het jaar 2021 is net van start gegaan. Een goed moment om in te gaan op de sieradentrends van dit jaar. Zo ben je helemaal op de hoogte van de laatste sieradentrends. Sieradentrends komen ieder jaar en ieder seizoen terug. Dus welke sieraden onmisbaar worden dit jaar in jouw sieradenkistje, dat lees je hier.

Initialen sieraden

Initialen sieraden zijn al wat langer populair, maar ook komend jaar ga je deze nog veel terug zien. Je kan hier eindeloos in variëren en combineren. Je kunt namelijk kiezen voor je eigen voorletter of de letter van je vriendin, moeder, oma, tante of iemand anders je dierbaar is. Bij FAYE Sieraden shop je allerlei verschillende initialen sieraden, zoals een initial ketting of een initialen armband.

Sieraden met geboortesteen

Ook sieraden met een geboortesteen zijn erg populair. De geboortestenen worden vaak verwerkt in een ketting, armband of ring. Hierbij kun je de geboortesteen kiezen die past bij de maand die veel voor jou betekend. Is jouw zoon of dochter bijvoorbeeld in een bepaalde maand geboren? Dan kun je kiezen voor een geboortesteen die bij de desbetreffende maand past.

Gouden sieraden of gold plated sieraden

Gouden sieraden zijn erg mooi, maar kunnen soms ook erg duur zijn. Vandaar dat er ook gold plated sieraden in het leven zijn geroepen. Dit zijn bijvoorbeeld roestvrijstalen sieraden met een laagje goud eroverheen. Ze zijn dus niet helemaal van goud gemaakt, maar bevatten wel een gouden laagje. Hierdoor is het een stuk betaalbaarder. Gouden sieraden staan bij iedereen erg mooi. Je kunt het met veel kleding combineren. Vooral bij nude kleuren staan gouden sieraden heel mooi.

Schakelsieraden

Ook schakelsieraden zie je meer en meer. Schakelsieraden kunnen grof of erg fijn zijn. Het is maar net waar je van houdt. Het is een mooi en klassiek item wat je altijd kan dragen. Ook hoef je niet bang te zijn dat het uit de mode raakt, want het is een tijdloos sieraad. Het is ook goed te combineren met andere sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *