5 tips voor het dragen van zomer draagzakken

Je baby dichtbij houden is een van de mooiste geschenken van het moederschap, maar een kleine persoonlijke kachel meenemen is dat zeker niet! Onze interne draagconsulenten hebben enkele tips samengesteld om het dragen van deze tijd van het jaar zo comfortabel mogelijk te maken!

1. “Kan ik mijn baby zelfs in deze hitte dragen?”

Baby’s worden al eeuwenlang in warme klimaten gedragen en inderdaad is ons lichaam goed uitgerust om op de juiste manier te de temperatuur te regelen. Dus maak je geen zorgen, je zult je baby niet oververhitten door hem veilig te dragen!

Draagzakken bieden vaak meer ventilatie dan kinderwagens! Temperaturen onder kinderwagens of zonneschermen kunnen zeer snel stijgen, hete lucht en kooldioxide vasthouden door de verminderde luchtcirculatie, wat gevaarlijk kan zijn voor baby’s die hun ongemak niet kunnen uiten. Als je een kinderwagen gaat gebruiken, zorg er dan altijd voor dat de stoel niet te heet is van de zon en zorg voor zoveel mogelijk frisse lucht (vooral in wiegjes voor pasgeborenen!). Als je je baby draagt, kun je gemakkelijk zijn temperatuur en ademhaling controleren , lees hun aanwijzingen, maak regelmatig borstvoeding mogelijk om ervoor te zorgen dat ze gehydrateerd blijven en hen te helpen met de temperatuur te regelen.

2. Het kledingdilemma

Zelfs als we geen baby’s dragen, dragen (en kleden we onze baby’s) graag lichte en luchtige kleding, bij voorkeur gemaakt van natuurlijke vezels zoals katoen, linnen of bamboe, die het meeste ademend vermogen bieden. Probeer een laag stof tussen jezelf en je baby te hebben, zodat de dingen minder plakkerig aanvoelen.

Sommige ouders houden graag een dun stuk mousseline tussen hen en hun baby om zweet te absorberen. Dit kan gemakkelijk worden verwisseld als het zweterig wordt! Als u onze Boba draagzak, Boba X, Boba 4G’s of Boba Air gebruikt, is het bijzonder eenvoudig – reik gewoon vanaf de zijkant tussen u en uw baby en vervang de doek – voila, direct comfort! Houd er rekening mee dat welke drager u ook gebruikt, een laag is! In het geval van onze Boba Wrap zijn er meerdere lagen, zodat je je baby gemakkelijk alleen in een luier kunt houden!

3. Vergeet de bescherming tegen de zon niet

Blijf waar mogelijk in de schaduw of probeer buitenactiviteiten te plannen op het koelste deel van de dag – voor of na de zon op zijn hoogtepunt!

Dat is echter niet altijd mogelijk, dus als er geen schaduw beschikbaar is, maak die dan zelf – we houden van breedgerande hoeden (sommige kunnen ook schaduw bieden voor de baby) of zelfs parasols!

Pas op voor blootgestelde kleine mollige benen en hoofden – gebruik babyveilige zonnebrandcrème of beenbeschermers met UV-bescherming op de blootgestelde delen! Boba X, 4G’s en Air hebben ook een praktische capuchon die het hoofd van uw baby tijdens het slapen kan beschermen tegen de zon – het kan warme lucht opvangen wanneer het volledig gesloten is, dus houd er rekening mee dat de luchtwegen van uw baby altijd zichtbaar en zichtbaar zijn.

4. Houd jezelf en je baby goed gehydrateerd!

Hoe beter je gehydrateerd bent, hoe meer je gaat zweten en hoe plakkerig dat ook klinkt, zweten helpt de lichaamstemperatuur te verlagen door vocht te verdampen. Door uw baby te dragen, kunt u hem of haar helpen af ​​te koelen, aangezien volwassenen beter in staat zijn om de temperatuur te regelen dan kleine kinderen! Baby’s die uitsluitend borstvoeding krijgen, voorzien in al hun vochtbehoeften door regelmatig te voeden, zodat u bij warm weer mogelijk meer borstvoeding moet geven.

Wist je dat moedermelk zo magisch is dat het zich aanpast aan de buitentemperaturen door wateriger te worden om je baby voldoende hydratatie te geven? Omdat baby’s vaker borstvoeding willen geven, is voeden in een draagzak een zeer waardevolle vaardigheid om te hebben (om de hydratatiebron te allen tijde beschikbaar te houden). We hebben een kleine tutorial blogpost klaar voor al onze providers!

Als dat niet comfortabel genoeg lijkt, neem dan een kleine pauze, ga in de schaduw zitten en laat uw baby zijn dorst lessen.

5. Het kiezen van uw zomerdrager

Al onze wraps hebben vochtafvoerende lussen aan de binnenkant en bamboe viscose wraps zijn over het algemeen meer ademend, dus we bieden een lichtere Serenity-wrap die koeler aanvoelt dan de dikkere klassieke Boba Wrap-versie!

Houd er rekening mee dat rekbare omslagen de warmste optie zijn vanwege de drie lagen die over jezelf en je baby gaan, dus het is misschien niet de beste keuze voor warmer weer. Veel stof betekent meer ondersteuning maar een beetje minder luchtstroom.

Omdat onze Boba-draagdoeken de ideale optie zijn voor pasgeborenen en zeer kleine zuigelingen, kiezen veel ouders ervoor om hun baby’s nog steeds in het comfort van hun huis of binnenruimtes met airconditioning te wikkelen en een meer ademende, zacht gestructureerde drager zoals de Boba X te gebruiken voor buitenavonturen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *