zon en zee

2018 is het jaar van zon en zwemkleding!

Hou jij er ook zo van? De hele dag in je bikini of zwembroek over het strand banjeren? Het jaar 2018 is hard om weg om het warmste en droogste jaar ooit te worden. Ook de komende weken wordt er mooi weer verwacht dus de zwemkleding hoeft voorlopig nog niet terug de kast in. Toch is het in zwemkleding op het strand verschijnen voor veel mensen een probleem waar ze erg tegen op zien. Met een goede uiterlijke verzorging voel je je veel lekkerder in je vel. In dit bericht lees je wat je zelf aan uiterlijke verzorging kunt doen.

Beach Look Hair

Hoewel de Beach Look niet echt in de mode is, zal deze natuurlijke look na een dag strand vaak optreden. Omdat je de waarschijnlijk veel in de zon zit, is het verstandig om je haar goed te verzorgen. Door een bezoekje aan de kapper te brengen, kun je je laten adviseren over haarverzorging geschikt voor jouw type haar. Vraag de kapper om advies en de juiste haarproducten die ervoor zorgen dat jouw haar niet uitdroogt en ook tijdens deze hete zomer mooi verzorgd blijft.

Sunny Nails

Een goede verzorging van de handen is erg belangrijk. Met alle zon en het zoute water bestaat de kans dat je handen uitdrogen. Een manicure kan dan erg goed doen. Door het aanbrengen van voedende crèmes voorkom je bovendien dat je handen er onverzorgd uit gaan zien. Ben jij benieuwd wat een nagelstylist voor jouw handen kan betekenen? Breng dan een bezoekje aan de nagelsalon.

Mooie voeten

Het is misschien niet direct waar je direct aan denkt als je aan uiterlijke verzorging denkt, maar ook voetverzorging is erg belangrijk. Doordat je veel op slippers en blote voeten loopt, is de kans op een slechte voetverzorging groter. Bovendien wil je natuurlijk niet dat je met onverzorgde voeten in je slippers moet, waardoor iedereen kan zien dat je geen mooie voeten hebt. Een pedicure kan helpen met voet- en nagelverzorging. Probeer het ook eens!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *