chique make up

Welke make-up past het best bij een chique gelegenheid?

Soms is het not done om met een full face make-up ergens aan te komen, en soms wordt het juist van je verwacht. In dit artikel willen we je een paar tips meegeven over wat voor soort make-up je kunt dragen tijdens een chique gelegenheid zoals een trouwerij. Probeer daarna alles een keer uit om te kijken wat bij jou het best past.

Natural beauty

Wist je dat veel vrouwen gewoon make-up dragen terwijl het misschien lijkt van niet? Zoiets is de natural beauty. Een dun laagje foundation, wat lichte oogschaduw en eventueel een heel dun laagje eyeliner. Maak de wimpers wat groter met mascara. Highlight de boel een beetje en daarna een mooie matte nude lipkleur en je ook is af!

Wingin’ it

Een full face met een mooie winged eyeliner. Met een winged eyeliner kun je een hele mooie full face look maken, dit houdt dus in: foundation, matteren, contouren en highlighten, oogschaduw, mascara (of eventuele nepwimpers), eyeliner (winged ;)), je wenkbrauwen en een mooie lipkleur. Denk vooral bij de oogschaduw en lipkleur over de rest van je outfit na, wat wil je uitstralen? Soms is het mooier om voor een nude kleur te gaan dan een felle rode kleur.

Smokin’ hot

Misschien niet top voor een trouwerij, maar wel top voor een mooi gala of rode loperevenement. Een smokey eye look, iedereen kent dit wel, maar tegenwoordig niet meer alleen in zwart, ook heel mooi in donkerbruin. Een smokey eye kan je helemaal zelf maken hoe jij het mooi vindt, ga eens googelen naar leuke tutorials.

Red

Een simpele look met knallende lippen, kies hiervoor bijvoorbeeld van lipsticks van Mac. Denk hierbij aan Russian Red of Diva. Mooie rode kleuren die je lippen echt laten spreken. Je kunt de rest van je look redelijk simpel houden, maar je spreekt nog ontzettend!

 

Je kunt natuurlijk zelf lekker experimenteren wat bij welke gelegenheid het best past. Laat je eventueel adviseren door iemand in een modewinkel, zij hebben vaak veel kennis van deze dingen als je er bij jezelf niet helemaal uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *