geen make up

Redenen om geen make-up te dragen

Eigenlijk ben je gewend om in het dagelijks leven make-up te dragen en heb je dat ook zo opgedaan omdat het eigenlijk uit je routine bestaat. Maar wat nou als je eens geen make-up zou dragen? Het is enorm goed voor je huid om geen of minder make-up te dragen.

Heerlijk gevoel

Geen make-up dragen geeft een heerlijk gevoel. Je kunt lekker in je ogen wrijven wanneer je dat wil. Je krijgt een egale zongebruinde huid (in de zomer natuurlijk). Maar ook in de winter is het niet slecht voor je. Je huid wordt er een stuk beter van, want je huid kan ademen en wordt daarvan ook een stuk gezonder.

Tijd

Het scheelt zoveel tijd om geen make-up op te doen ’s ochtends. Gemiddeld staan vrouwen 20 minuten tot 1,5 uur voor de spiegel als ze hun make-up aan het doen zijn. Denk eens na over wat je allemaal kunt doen als je deze tijd over hebt. Je kan langer in bed liggen of eventueel een uitgebreide douche nemen. Heerlijk toch? Ook scheelt het ’s avonds weer tijd. Je hoeft je make-up er niet af te halen dus het reinigen neemt niet zoveel tijd in beslag als wanneer je wel make-up draagt.

Mannen

Gek genoeg vinden mannen vrouwen écht het knapst wanneer ze geen of heel weinig make-up gebruiken. Tuurlijk vinden ze het leuk als je een keer een rood lipje of wat oogschaduw draagt. Maar puur natuur staat echt bovenaan.

Kosten

Wanneer je geen geld meer hoeft uit te besteden aan make-up is dat een stuk fijner voor je portemonnee. Make-up kan relatief weinig geld kosten, maar wanneer je een kwalitatief beter merk wil ben je al snel veel geld kwijt. Je portemonnee kan het sowieso waarderen. Misschien kan je d’r een gezichtscrème van kopen deze keer?

Met één klik geld terug op je online aankopen, neem een kijkje op 24/7 Discount.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *