Ken jij deze beauty abonnementen al?

Sinds het internet blijft het aanbod aan online diensten en e-commerce webshops gestaag oplopen. Meer mensen shoppen online en door technologie, infrastructuur en logistiek op een efficiënte manier te combineren kunnen er steeds weer nieuwe dingen bedacht worden. De laatste jaren zie je met name een grote populariteit in online abonnementen op allerlei diensten en producten. 

Abonnementen services blijven toenemen.

Niets is te gek en daarom bestaan er in elke markt en branche wel meerdere abonnement services en zo ook in de beauty en mode branche. Vroeger had je enkel abonnementen op de Donald Duck of op een ander favoriet tijdschrift of krant. Een abonnement op televisie en telefoon was ook heel gewoon, maar inmiddels kun je zelfs een abonnement op sokken, onderbroeken, auto’s, bloemen, eten (maaltijdboxen) en vele anderen nemen.

Beauty abonnementen.

Ook in de beautyscene zijn veel soorten abonnementen te vinden. Sommige een tikkeltje overbodig maar sommige weer heel leuk. Daarom kijken we vandaag naar enkele van de leukste beauty abonnementen waar je je vandaag nog op kunt abonneren.

Neem een abonnement op een beautybox.

Beauty is en blijft van alle tijden. In welke mate dan ook we zijn allemaal met onze persoonlijke verzorging bezig. Dat zit hem niet alleen maar in make-up zoals lippenstift en nachtcremes. Maar ook in simpele dingen zoals jezelf scheren, je gebitsreiniging. Dagelijks je handen, lichaam en haar wassen en ga zo maar door.

Beauty is overal! Hoewel dit altijd zo zal blijven veranderen de beautytrends wel continue. Dagelijks worden er nieuwe producten bedacht en ontwikkeld. En veel producten worden aangepast of verfijnd. Trends veranderen zoals veel mensen geïnteresseerd zijn in natuurlijke make-up. Het bijhouden van wat er nieuws is is nogal een klus. Je kunt een abonnement nemen op je favoriete mode en of beauty tijdschrift. Maar je kunt je ook abonneren op een beautybox.

Beautyboxen zijn nog een vrij nieuw concept en stelt je in staat om jezelf maandelijks te trakteren op een thema box gevuld met leuke en nieuwe beauty producten zoals make-up: mascara’s, lippenstift, haar en gezichtsmaskers, nachtcremes, borstels, scrunchies, eyeliners en alles wat meer met beauty te maken heeft. 

Het is niet alleen een leuke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe verzorgingsproducten. Maar ook een leuke manier om jezelf even te verrassen met een maandelijkse box die bij je thuis wordt afgeleverd.

Goodiebox, meer beauty voor je geld.

Een goed voorbeeld van zo’n beautybox abonnement is dat van Goodiebox. Naast de nieuwe producten, de leuke themaboxen en het verrassingselement is de prijs misschien nog wel het leukste. Je betaald namelijk veel minder met een beauty abonnement dan wanneer je alle producten zelf los zou kopen bij de winkel. De korting kan wel oplopen tot 80% van de echte winkel waarde. Je betaald namelijk een vast bedrag van €29,95 bij Goodiebox. Bij andere boxen is dit weer anders. Maar om en nabij hetzelfde bedrag voor een maandelijks abonnement. En soms zit er wel voor 120,- aan waarde in. De waarde kan ook lager liggen maar nooit lager dan €60,- dus je bespaart sowieso altijd 50%.

Wat zijn de andere opties?

Naast de box van Goodiebox kun je inmiddels bij elk merk wel terecht voor zo’n fantastische box. Soms middels een abonnement maar soms ook niet en dan zou ik eerder willen stellen dat het een veredeld geschenkset is. Styletone is ook een box die minstens net zo goed is. De box van het bekende lookfantastic is de moeite waard. Maar ook de Dutble box is er een om in de gaten te houden. Deze werken allemaal volgens het abonnements principe waarbij je voor een vast maandelijks bedrag een beautybox thuis bezorgd krijgt. 

Naast alle leuke producten, wordt er ook rekening gehouden met de tijd van het jaar. De nieuwe trends en krijg je bijvoorbeeld beauty tips over welke make-up bij een bepaalde gelegenheid past.

Zijn er nog meer soorten abonnementen op make-up en beauty?

Jazeker! Als we een lijst zouden maken met allee abonnement die er zijn dan zaten we hier morgen nog. Zoals ik eerder al schreef kun je op werkelijk alles een abonnement nemen. Scheermesjes, maar ook op individuele producten kun je vaak een abonnement nemen. Zo zijn er bedrijven die een nachtcrème op basis van een abonnement aanbieden. Of andere producten. De vraag of je hier echt wat aan hebt moet ik je verschuldigd blijven. ik denk dat je wat dat betreft betere kunt abonneren op een beautybox service dan op een alleenstaand product. 

Zelfs wanneer je geen make-up draagt is zo’n box leuk. Omdat er tal van producten in zitten die je altijd wel gebruikt. Denk aan shampoo, haar crème, maskers, of leuke trendy items zoals scrunchies etc. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *