Zo bereid je je voor op de komende lente

Krijg jij bij de eerste zonnestralen ook de kriebels? Buiten is het nog koud, winderig en de regen komt vaak met bakken uit de lucht. Maar zodra de zon zich maar even laat zien, realiseer je je weer dat deze winter ook weer zal overgaan in een mooie lente. Het idee alleen al dat je met luchtige kleding lekker erop uit kunt gaan en een lange wandeling of fietstocht kunt maken! Bereid je daarom nu alvast voor op dit heerlijke seizoen dat er binnenkort weer aankomt.

Ander interieur zonder extra kosten

De kerstboom is allang het huis weer uit en daardoor heb je opeens het gevoel dat je huis groter is dan het leek! Bij lentekriebels hoort ook opruimen. Dat klinkt heel stoffig en dat kan het helaas ook soms zijn, maar het stof eenmaal weggeveegd, overbodige spullen weggegooid, verkocht of opgeruimd in een mooie doos en je huis lijkt wel nieuw! Heb je zin om je interieur weer eens aan te passen, maar je hebt geen zin om alle verfspullen weer tevoorschijn te halen of veel geld uit te geven aan nieuwe spullen? Bekijk dan je interieur eens goed en kijk of je door je meubilair te verplaatsen, je huis anders kunt inrichten. De bank en tv aan de andere kant, of de tafel tegen een andere muur of juist midden in de kamer? Probeer uit door te schuiven tot je het gevoel hebt dat het bij jou past!

Breng kleur in je huis

Nu de kleuren nog niet echt in tuinen en parken te vinden zijn, kun je de kleur ook in huis halen! Koop een paar mooie voorjaarsplanten en zet ze op tafel voor een goede voorjaars reminder. Ruim je kledingkast op en voeg kleur toe aan je huidige kleding door er bijvoorbeeld kralen of parels op te naaien. Zulke kralen en parels vind je bijvoorbeeld bij een sieraden groothandel. Een sieraden groothandel die wij zeker kunnen aanraden is bijvoorbeeld Betaalbarekralen. Super handig omdat je alles online kunt bestellen. Vind je het leuk om eigen sieraden te maken? Ga voor kleur voor de komende lente en maak mooie sieraden die je nu al in de stemming brengen voor het komende seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *