Zijn inground trampolines beter?

De meeste trampolines zijn ‘bovengrondse trampolines’ – ze staan ​​op metalen poten (soms in schuim gewikkeld) bovenop de grond in een achtertuin, park of speelplaats. Maar er is ook iets dat bekend staat als ‘inground trampolines’, een trampoline voor alleen buiten waarbij de basis van de trampoline in de grond is verzonken voor stabiliteit.

Wat is goedkoper, veiliger en eenvoudiger in te stellen? Zijn er grote voordelen aan inground trampolines waardoor ze de duidelijke winnaar zijn van hun meer gebruikelijke bovengrondse concurrenten? Of weegt het vervelende graven van gaten voor het frame op tegen de voordelen?

Als je je afvraagt ​​of je een bovengrondse of inground trampoline wilt kopen, zoek dan niet verder.

Voor degenen wiens topprioriteit de presentatie van hun tuin is, zijn trampolines in de grond de duidelijke winnaar. Het is duidelijk dat we dol zijn op het uiterlijk van een goede trampoline, maar fabrikanten van deze grote stukken buitenactiviteitenapparatuur zijn meestal eerst bezig met veiligheid en kwaliteit. Zo is de Etan premium gold inground een trampoline die van hoge kwaliteit is en geproduceerd is door de fabrikant Etan.

De grote brokken schuim en metaal en netten zijn vaak opzichtig gekleurd (vooral als ze bedoeld zijn om kinderen aan te spreken) en zijn niet per se het meest esthetische om naar te kijken.

Inground trampolinesoorten daarentegen houden een laag profiel en passen in de omgeving van de tuin. Ze nemen ook minder ruimte in, waardoor u zelfs in een kleine of middelgrote achtertuin ruimte heeft voor andere dingen.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel goede bovengrondse trampolinelandschap ideeën op internet als je weet wat je moet zoeken. Sommige mensen versieren hun trampolines op coole manieren of veranderen ze in andere dingen wanneer ze niet worden gebruikt. Maar als je iets uit de doos wilt hebben dat er goed uit zal zien als onderdeel van een landschap, dan is in de grond de juiste keuze.

Veiligheid

Als het gaat om een ​​bovengrondse trampoline versus in de grond, is deze laatste veel veiliger. De meeste trampoline-ongelukken gebeuren wanneer een kind of volwassene van de trampoline springt en met hoge snelheid de grond raakt, iets dat eenvoudig geen probleem is met een laag bij de grond trampoline.

Bovendien kunnen jongere kinderen niet onder de trampoline komen en worden ze niet gestuiterd of kunnen hun vingers niet klem komen te zitten in de veren als alles onder de trampolinemat zelf veilig onder de grond is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *