Woonaccessoires waar je blij van wordt

Soms zit geluk in de kleinste dingen, of bij interieur in de kleinste woonaccessoires. Sommige van de items in deze lijst staan niet eens constant in het zicht, toch kun je er erg blij van worden. Kleine spulletjes die het wonen gewoon wat leuker en gezelliger maken.

Bestek

Toen ik mijn nieuwe bestekset sola kocht was ik dolenthousiast. Iedereen die langskwam moest echt even een kijkje nemen in mijn bestek la. Veel mensen beginnen, als ze voor het eerst op zichzelf gaan, met een bij elkaar geraapt setje bestek. Dat is prima, dat werkt ook en het bespaart wat kosten. Maar uiteindelijk gaat dit je wel irriteren, raak je wat kwijt of raken je items beschadigd. Als je dan voor het eerst één complete bestekset koopt kun je daar enorm blij van worden. Ik was dat wel en hoewel het initiële enthousiasme wat is gesleten is mijn nieuwe bestek nog niks gesleten en word ik nog elke keer blij als ik de besteklade open doe.

Mooie vazen

Verse bloemen zijn een van mijn favoriete decoraties en met mij nog vele anderen. Je kan verse bloemen ook prima voor jezelf kopen trouwens. Maar dat ter zijde heb je ook een vaas nodig om deze in te zetten. Je kunt natuurlijk een standaard doorzichtige vaas gebruiken als je dit mooi vindt, maar er zijn een hoop bijzondere vazen te vinden. Met bijzondere texturen en rijke kleuren. Groen, roze of donkerblauw bijvoorbeeld. Daarmee zullen je bloemen nog meer opvallen.

Manden

Opbergruimte kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Toch is het leuk om al die kasten eens af te wisselen met wat anders. Bijvoorbeeld met mooie, grote, gevlochten manden. Perfect om in de woonkamer extra kussentjes of dekentjes te bewaren. Speelgoed voor de kids of wat je ook maar door de woonkamer hebt slingeren, maar eigenlijk uit het zicht wil hebben. Opbergruimte komt altijd van pas en in een mand staat dit enorm sfeervol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *