Werken aan een bureau beter dan aan de eettafel

Thuiswerken wordt steeds meer de realiteit. De één vindt het erg fijn om thuis zijn of haar werkzaamheden uit voeren, zo er kan tussendoor bijvoorbeeld even snel een wasje worden gedraaid. Waar de één thuis beter functioneert, vindt de ander het maar niets. Vaak hoor je dat de personen die thuis niet uit de voeten komen geen fijne werkplek hebben. De werkplek bevindt zich in dit geval vaak in de woonkamer of in de keuken aan de eettafel. De eettafel is een af te raden werkplek, het is een tafel om aan te eten en niet aan te werken. We raden daarom iedereen aan om een bureau aan te schaffen wanneer je thuiswerkt.

Een tweedehands bureau is wellicht de oplossing

Bij sommige bedrijven krijg je een budget om een thuiswerkplek in te richten, bij andere bedrijven niet. In het geval van het laatste schaf je uiteraard niet zomaar een nieuw bureau aan. Het zijn kosten waar je geen zin in hebt. Wil je niet te veel geld kwijt zijn aan een bureau dat je niet van je baas krijgt, dan is een tweedehands bureau wellicht een interessante oplossing. Een tweedehands bureau is vaak nog in goede staat, maar beschikbaar voor een veel leuker prijsje.

Maak er je eigen plekje van

Uiteraard lost alleen een nieuw bureau niet alles op, een fijne werkplek moet je toch zelf creëren. Denk aan wat leuke accessoires of iets wat je op het werk ook had. Je eettafel gooi je niet vol met wat plantjes, maar op je bureau kan dat wel. Aan het einde van de dag hoef je het namelijk niet allemaal op te ruimen. Op je eigen bureau kan je alles laten staan zoals jij wilt en kun je thuis weer heerlijk aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *