Telefoon kaduuk, wat nu?

Je belt even met je vrienden of je appt je familie dat jij er aan komt. Tijdens deze handeling laat jij heel onverwacht je mobiel uit je handen vallen en voordat jouw telefoon de grond raakt, maak jij je alvast klaar voor die smak. Wanneer jij je mobiel van de grond haalt, doe je nog even een schietgebedje dat er geen scheuren inzitten of dat er intern niks kapot is. Maar het mocht niet baten. Dit kan iedereen overkomen en je hebt ook mensen die hun mobiel in een hete pan met soep laten voelen of wat dacht je van de wc? Het overkomt dus iedereen, maar wat je er daarna mee doet is toch wel heel belangrijk. Hoe pak jij het aan?

Blijf rustig

Je krijgt zo’n vervelend gevoel en je wilt dan ook meteen je mobiel laten maken, maar denk even rustig na. Misschien als het alleen waterschade is, kan jij jouw mobiel wel even in bak met rijst laten weken of leg hem op de verwarming! Let dan wel een beetje op, want je wilt niet dat jouw mobiel van een waterrat naar een fikkie stoken gaat. Maar je kan ook even goed te zinnen komen doordat je rustig wordt en bepalen welke stappen jij moet zetten. Denk bijvoorbeeld na over de scheuren in jouw scherm, is het wel echt nodig om die te vervangen of kan je daar nu nog wel even mee overweg? Als het echt zo erg is en je zelfs stukjes van je scherm in je handen krijgt, ga dan maar snel kijken waar jij het beste terecht kan voor jouw scherm.

Even repareren alsjeblieft

Heb je er even goed over nagedacht en kom je er achter dat het beter is om toch even ergens langs te gaan om jouw mobiel te repareren? Kijk dan eens welke reparateur jou het meeste aanspreekt. Heb je een samsung? Ga dan kijken voor een samsung reparatie Den Haag bijvoorbeeld of voor een iphone naar een iphone reparatie Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *