Subtiel of juist over de top?

Modeontwerper zijn lijkt misschien een relatief makkelijke baan, maar niets is minder waar. Wij als consument zijn erg veeleisend en lastig voor de ontwerpers. De ene wil zwart, de ander felle kleuren. De ene wil lange mouw, de andere korte mouw. De ene wil een pet, de ander wil schoenen. De een wil een subtiel ontwerp, de ander wil iets dat ontzettend opvallend is. Elke keer maar weer zijn merken opzoek naar het ideale ontwerp waarmee ze meteen iedereens wensen hebben vervuld, maar dat is soms lastiger gezegd dan gedaan.

Vechten voor originaliteit

Als de een eenmaal met een idee komt, is het voor de ander vaak verleidelijk om iets in diezelfde trant te doen, aangezien dit succesvol is. Na een tijdje zullen klanten hier echter moe van worden en willen weer iets nieuws zien. Daarom is het voor een ontwerper ontzettend belangrijk om met een origineel, leuk ontwerp te komen waarmee hij zo veel mogelijk mensen in weet te pakken. Ook zijn ontwerpers steeds vaker bezig om met hun collectie meteen voor iedereen iets te creëren, in plaats van proberen alle eisen in één kledingstuk te verwerken.

Black Bananas

Black Bananas, het merk van Welsey Balnikker, is een van de merken die veel eisen weet te verwerken in zijn kleding. Hij zorgt voor kleurrijke kleding met een subtiel logo, donkere tinten met uitgebreide ontwerpen, kleurrijk met een groot ontwerp, donker met een subtiel logo, noem het allemaal maar op. Zijn nieuwste collectie is zowel subtiel als over de top. Zo heeft de Black Bananas shirt Saturn Tee een groot logo op de borst, terwijl dit in de bijpassende broek, de Black Bananas Saturn jogger subtieler is verwerkt. Zo kun jij dus kiezen welk item bij jou past.

Wat heeft jouw voorkeur?

Elke modeontwerper doet dus zijn best om voor iedereen iets te creëren naar zijn of haar smaak, dus  ook voor jou. Waar geef jij de voorkeur aan? Ben jij een persoon van donkere of lichte tinten? Welk merk laat jouw modehartje sneller kloppen? En heb jij nog eisen die jij graag terug ziet komen in de kleding die je koopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *