Sieraden | Stralen, dat zul je!

En dat bedoelen we letterlijk. Want hiermee weet jij jouw stijl tot in de puntjes te perfectioneren. Bovendien zijn deze glinsterende accessoires ook nog eens schitterende cadeaus!

Ze hoeven niet eens direct op te vallen, de sieraden die jij draagt. Zolang ze maar een toegevoegde waarde hebben voor jouw uitstraling. Bij bepaalde gelegenheden wil je gewoon net even dat beetje extra te berde brengen. Dat kan gaan om sieraden die je persoonlijk hebt uitgekozen of juist geschonken kreeg van een dierbaar iemand. Andersom geef je een ander ook iets uitzonderlijks wanneer je hem of haar een ketting of ring van een edelmetaal cadeau doet.

Hieronder hebben we enkele van de populairste opties voor je samengevat.

Ringen

Iemand ten huwelijk vragen is niet de enige reden om een ring te kopen. Je weet bijvoorbeeld altijd zeker dat je het perfecte sieraad om je vinger draagt wanneer je deze persoonlijk uitzoekt. Kies uit verschillende edelmetalen degene uit die het beste bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl past. Bepaal zelf of jouw perfecte ring ook nog voorzien moet zijn van een edelsteen! Misschien wel meerdere. Zo bestaan er ringen die voor een groot gedeelte van hun omtrek met kleine diamantjes bezaaid zijn. Voor ieder budget bestaat het juiste sieraad!

Kettingen

Ook dit zijn hele persoonlijke sieraden. Helemaal wanneer ze voorzien zijn van de naam van de drager of juist de schenker. Maar een hanger kan zelfs nog intiemer zijn wanneer deze een vingerafdruk of druppel bloed van een geliefde bevat! Ook maken diverse kleine cilinders het mogelijk om de as van een overledene voor altijd bij je te dragen. Maar een klassieke variant in de vorm van een medaillon met één of twee foto’s erin is uiteraard ook nog steeds mogelijk.

Oorbellen

Een lastige om cadeau te doen, tenzij je precies weet wat de ontvanger leuk en mooi vindt. Maar voor jezelf oorbellen uitkiezen is daarom des te gemakkelijker! Houd het subtiel met kleine knopjes of grotere ontwerpen. Heb je zelf hele specifieke wensen qua vorm en kleur? Dan ga je natuurlijk naar een vakkundige juwelier die jouw sieraden op maat weet te maken! Het eindresultaat bestaat uit schitterende oorbellen waar je maar wat trots op mag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *