Organiseer het Ultieme Winter Wonderland tuinfeest in 4 stappen!

Wil jij een feest in de winter organiseren met de wauw-factor? Dan is het organiseren Winter Wonderland feest een fantastisch idee. Je kan in de winter van alles doen om jouw tuin feestklaar te maken. Je tuin wordt vaak alleen gebruikt tijdens de zomermaanden, daarom is het al reden genoeg om een tuinfeest te organiseren in de winter. Zodat jij alles uit je tuin haalt deze winter.

1.Verlicht je tuin

Om een Winter Wonderland te creëren, moet je veel gebruik gaan maken van verlichting. Want met de beste tuinverlichting breng je een magische gloed tot stand. Daarnaast verminder je ook struikelgevaar in de donkere tijden van je tuinfeest. Maar bovenal is licht ontzettend belangrijk voor de gezellige sfeer die jij wil hebben tijdens je feest. Onze truc is om op verschillende hoogtes lichtjes op te hangen. Langs de tuinpaden bij de voeten en langs de randen van je overkapping. Ook om de bomen en schuttingen kun je fairy lights hangen om nog dat stukje betovering toe te voegen. Het zal vast niet ze mooi zijn als je binnenverlichting van It’s about RoMi en Steinhauer, maar die worden met het buitenfeest gespaard.

2.Een vuurplaats

Of je nu kiest voor buitenhaard, vuurkorf of vuurschaal, de geur, warmte en het geluid brengen onmiddellijk het ultieme Winter Wonderland gevoel naar boven. Dit komt natuurlijk door het geluid knetterende hout! Daarnaast dient een vuurplaats ook als warmtebron voor je feest. Maar als je een kleine tuin hebt met veel omwonende, dan kunnen mensen last krijgen van de rook. In dat geval kan je beter gebruik maken van buitenhaarden die werken op een gasfles. Die steek je aan, zonder de nadelen van echt vuur te ervaren. 

3.Wat ga je serveren?

Je kan van te voren allerlei hapjes voorbereiden voor je grote Winter Wonderland tuinfeest. Maar je kan ook een camping set buiten zetten om het eten warm te houden. Denk aan een grote pan erwtensoep of knakworsten. Uiteraard kan je ook de barbecue aangooien. Bovendien geeft dat ook nog extra verwarming. Wil jij echt even heel wat anders doen met het eten? Dan is het een tof idee om een pizza oven te huren. Als jij voor alle toppings zorgt, is er vast een gekke oom die zich daar om wilt bekommeren.

4.Creëer beschutting

Fris en koud weer is prima voor een tuinfeest, zolang niemand het echt koud krijgt dan. Een overdekte ruimte is dan essentieel. Hier kunnen je gasten zich even terugtrekken om op te warmen zonder dat ze echt naar binnen hoeven. Zo houd je toch echt het buiten gevoel. Natuurlijk kan je daar je overkapping voor gebruiken, maar je kan ook een partytent opzetten. Een fleece dekentje hier en daar en niemand zal kou ervaren.

Volg jij deze 4 stappen, dan organiseer jij het meest memorabele feest die ooit in de vriendengroep gegeven is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *