Met lichtkoepels haalt u gratis licht van buiten naar binnen.

Overal waar u licht van buiten kunt inruilen tegen kunstlicht binnen bespaart u geld. Deze winst is te realiseren met behulp van een of meerdere lichtkoepels. Het aardige is dat u zelf snel kunt zien waar dat mogelijk is: Overal waar u een plafond weg denkt en daardoor daglicht zou zien, is plaats voor een lichtkoepel. Dat zijn niet meer die vaak wat geel geworden exemplaren van vroeger, maar technologisch ontwikkelde producten. Behalve besparing van energie voegen lichtkoepels een extra dimensie toe aan de beleving binnen: U leeft mee met het weer; de zon, de regen, fraaie wolkenpartijen, sneeuw. Zo wordt in huis de natuur extra zichtbaar. Vooral in combinatie met een groendak van Groendaktotaal.nl geeft dit een zeer natuurlijke uitstraling!

Straat van lichtkoepels

In de hedendaagse strakke uitvoering is de lichtkoepel prijs snel terug te verdienen. Behalve energiebesparing is het leven en werken in een natuurlijk lichte omgeving productiever en aangenamer. De lichtkoepel prijzen zijn even variabel als de mogelijkheden. U kunt kiezen tussen een enkele of een z.g. straat van lichtkoepels. Zo’n straat kan uit één stuk bestaan of onderbroken zijn door dichte stukken. De toepassingen zijn talrijk. Enkele verduidelijkingen: Lichtkoepel 100 x 100, lichtkoepel 100×100, lichtkoepel 100 x 200 of een lichtkoepel 80 x 80. Met andere woorden, veel verschillende maten!

Lichtkoepel prijs moet geen belemmering zijn

Waar vroeger een lichtkoepel werd gebruikt in werkruimtes of in een hal, worden deze nu ook steeds meer toegepast in woningen. Ook hier hoeft de lichtkoepel prijs geen belemmering te zijn; de investering en het plezier dat u er aan kunt beleven lopen parallel. Stel u heeft een badkamer op de bovenste etage of deze is gesitueerd in een uitbouw of u beschikt over een bungalow. U kijkt dan vanuit uw bad naar een blauwe lucht, naar een regenbui (maar u was toch al nat) of naar een sterrenhemel. Dat zou een heerlijke beleving zijn. Op zo’n moment is een lichtkoepel “goud waard”. Maar ook in een bijkeuken, garage of bijgebouw kunnen ze nuttig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *