Katten accessoires

Katten accessoires

Katten zijn hele schattige dieren en naar mijn mening de ideale huisdieren. Ze zijn heel erg harig en zacht om mee te knuffelen. Dus als jij er over nadenkt om een kat als huisdier te nemen kan ik dat zeker aanmoedigen. Je gaat er veel van houden en het wordt je beste maatje. Je wil dan natuurlijk dat je kat gelukkig is de nieuwe leefomgeving. Daarom moet je niet vergeten de volgende accessoires voor katten aan te schaffen. 

Kattenluik 

Katten zijn hele zelfstandige dieren die houden van hun vrijheid. Als ze een plas moeten doen zullen ze zelf naar buiten gaan om geschikt plekje te vinden. Je hoeft ze dus zelf niet uit te laten. Ze zullen dan op straat kijken of er nog wat avontuur te beleven valt. Wanneer ze moe zijn of honger hebben weten ze altijd de weg terug naar hun voerbak te vinden. Geef de kat hiervoor genoeg ruimte en vrijheid door een kattenluik aan te schaffen. Ik raad een kattenluik microchip aan omdat zo alleen jouw kat naar binnen kan komen en niet allerlei andere zwerfkatten. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst je kat chippen.  

Kattenbed 

Veel katten zullen met plezier overal in slaap vallen, maar een kattenmand zal een favoriete slaapplek zijn. Als je niet wil dat je kat op de bank of op een stoel slaapt is het erg belangrijk om een comfortabel kattenbed te kopen en de kat te leren dat het alleen daarop mag slapen. Het bed moet warm en zacht zijn, en het moet op een plek worden geplaatst waar je kat zich comfortabel en veilig voelt. Zorg ervoor dat het groot genoeg is voor je kat om erin te liggen en wat ruimte heeft om zich uit te strekken, maar klein genoeg om het een veilig gevoel te geven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *