Ibiza is de beste vakantiebestemming deze zomer!

Ibiza is de beste vakantiebestemming deze zomer!

Ibiza is een fantastisch Spaans eiland. Het is werkelijk idyllisch. Het lijkt wel een tropisch paradijs en dat op maar en paar uurtjes vliegen afstand. Je kunt er van alles doen van hangen op het strand tot keihard feesten. Je kunt in de stad blijven of een auto huren Ibiza om op avontuur te gaan. Maar het mooiste van alles is het versoepelde reisadvies Ibiza. Omdat het erop lijkt dat we met weinig gedoe nog Ibiza mogen deze zomer geven we graag een paar highlights van dit fantastische eiland.

Feesten in San Antonio

Ibiza is erg bekend om de wereldberoemde clubs en mooie feesten. Gezien de situatie is het onzeker of er enorme feesten gegeven kunnen worden deze zomer, maar er zijn zeker wel mooie terrassen te vinden waar een muziekje wordt gedraaid en waar je een beetje van de feestelijke sfeer van Ibiza kunt genieten. Als je toch iets meer wil kunnen feesten kun je met je eigen gezelschap een villa huren op het eiland om daar jullie eigen feestje te bouwen. Doe dit wel verantwoord natuurlijk.

Luieren op het strand

Ibiza is letterlijk omringt door mooie stranden. Van witte zandstranden waar je heerlijk kunt liggen bakken tot grijze kiezelstranden welke een stuk rustiger zijn en perfect zijn voor een wandeling en een verfrissende duik. Je hoeft eigenlijk maar richting het water te rijden in je huurauto en je komt vast een mooi strand tegen.

 Een sportieve wandeling

Ibiza heeft ook veel wilde en prachtige natuur. Dat maakt het eiland ook perfect voor actieve en sportieve activiteiten zoals wandelen door deze prachtige natuur. Een grote aanrader hiervoor is om naar een uitkijkt punt te lopen met uitzicht op Es Vedra. Dit is een prachtig rotseiland wat je vanaf verschillende uitkijkpunten op Ibiza goed kan zien liggen. Zo kunt je niet alleen van de natuur op Ibiza maar ook van de natuur om Ibiza genieten tijdens je wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *