Hoe verras je jouw vriendin op haar verjaardag?

Jouw vriendin is bijna jarig en je wilt haar ultiem verrassen! Mannen weten vaak niet hoe ze hun vriendin nu echt kunnen verrassen. Een misverstand is dat vrouwen per sé een cadeau wensen wat veel geld kost. Denk bijvoorbeeld een roze dames badjas. Een cadeautje of verrassing wat met liefde is bedacht of geregeld is veel meer waard. Hier wat leuke tips & cadeau suggesties om jouw vriendin een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

Maak een ontbijtje met alles er op en er aan

Als jouw geliefde nog heerlijk lig te slapen, maak haar dan wakker met een heerlijk ontbijtje. Dat bestaat natuurlijk uit verse jus, croissants met heerlijk beleg en koffie. Ook vers fruit is heerlijk bij een liefdesontbijtje. Een leuk kaartje met lieve tekst, rozenblaadjes & champie maken deze verrassing helemaal compleet. Het is betaalbaar en iets om nooit te vergeten!

Koop een klein persoonlijk cadeautje wat écht bij haar past

Jij hebt vast wel met jouw vriendin een grapje die jullie alleen kennen. Of heb jij zelfs een koosnaampje voor jouw vriendin? Of is jouw vriendin dol op iets specifieks? Verwerk dit dan in jouw persoonlijke attentie naar haar. Het gaat bij vrouwen gewoon om het gebaar. Een klein persoonlijk cadeautje zal veel warmer worden ontvangen dan een bon van de Douglas van een vermogen.

Verzorg een romantisch dagje weg – compleet verzorgd

De meeste vrouwen – overigens niet allemaal – houden verrassingen! Plan een romantisch dagje weg waar lekker eten, een hotelovernachting & shoppen samenkomen. Er is geen vrouw die dan niet in katzwijm valt. Een bruisende stad als Amsterdam is daar perfect voor. Uiteraard zijn er meer mooie steden in Nederland en België om heerlijk te vertoeven.

Plan een leuk festival

Is jouw vlam jarig in de zomermaanden? Dan is het een fantastische optie om een leuke festival te plannen. Natuurlijk in de muziekstijl die jouw vriendin het meeste aanspreekt. Schrijf dit in een leuke kaart, voeg de kaarten toe en je vriendin zal blij verrast zijn. Waarschijnlijk is zij op de dag zelf niet jarig dat het festival plaatsvindt. Dan is het ook superromantisch om een bos rozen dezelfde te geven, ze immers jarig en jouw grote liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *