Hoe je kinderen op een speelvolle manier in beweging houdt

1 of 2 keer in de week sporten is vaak voor opgroeiende kinderen niet voldoende om al hun energie kwijt te kunnen. Juist daardoor raken kinderen vermoeid en verveeld. In deze blog lees je daarom leuke tips voor actief speelgoed voor in de tuin waarop kinderen al hun energie kwijtkunnen. Kijk ondertussen even bij Vikingchoice voor het best geprijsde buitenspeelgoed.

Maak de coolste trucs en verken de wereld op jouw stuntstep

Een lichtgewicht stuntstep van aluminium met gelagerde PU-wielen en een verstelbaar stuur is het coolste speelgoed voor zowel stoere jongens, als stoere meiden. Lekker op pad gaan met vriendjes door de buurt of gewoon trucjes oefenen in het skatepark bij jou in de buurt. Op een stuntstep raken kinderen op een speelvolle manier al hun energie kwijt. Houdt bij het kiezen van een mooie stuntstep rekening met het maximaal belastbare gewicht en de totale afmetingen. Het zou zonde zijn als jouw kind binnen een paar maanden te groot is geworden voor de stuntstep.

Het meest gewilde speeltoestel voor buiten

Een van de meest populaire speeltoestellen voor buiten is natuurlijk een grote trampoline. Op een trampoline vermaak je jezelf kosteloos door te springen en grote hoogtes te behalen. Ook maak je de mooiste bewegingen zoals salto’s en schroeven in een handomdraai. Wanneer je een trampoline wilt gaan kopen moet je rekening houden met een paar punten. Kies voor een trampoline die voldoende belastbaar gewicht mag dragen. Ook wil je zo veilig mogelijk springen. Daarom adviseren wij je om altijd te kiezen voor een trampoline met veiligheidsnet, brede trampolinerand en opstapladder. Naar mate kinderen ouder en meer ervaren raken kunnen de veiligheidsopties altijd verwijderd worden.

Waterpret voor jong en oud

Wanneer het lekker warm is buiten tijdens de warme zomermaanden is er niets fijners dan om even een lekkere duik te nemen in jouw eigen opzetzwembad met pomp en filtersysteem. Opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in diameters vanaf 244 cm tot wel 650 cm. De grootste varianten komen tot wel 122 cm hoog! Hierin kun je eenvoudig met het hele gezin, of met vrienden tegelijkertijd genieten van het verkoelende water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *