Heerlijk ontspannen in de hottub

Tijdens je laatste bezoek aan een wellnesscenter heb je vast enorm genoten. De dagen daarna merk je steeds hoe goed het je eigenlijk gedaan heeft. Ongetwijfeld heb je weleens gedacht hoe lekker het zou zijn als je bij je thuis een eigen mini-wellness center zou kunnen inrichten. Dit hoeft geen luxueuze dagdroom te blijven. Het is eigenlijk heel eenvoudig om in je tuin of op het terras je eigen hottub te laten installeren. Ziet je het al voor je, hoe heerlijk het is om in je eigen buitenbad helemaal tot rust te komen na een dag hard werken? 

Verschillende soorten hottubs

Als je een hottub bestelt, krijg je een groot en comfortabel buitenbad met kunststof wanden. Deze wanden zijn in één keer gegoten en gemaakt van recyclebaar polyethyleen. Deze hoogwaardige kunststof is duurzaam in het gebruik, bestand tegen wisselende weersomstandigheden en voelt comfortabel aan als je je in de hottub ontspant. De buitenwand van jouw eigen hottub bestaat uit warmte- en vochtbestendig thermowood. Het uiterlijk van dit hout geeft het buitenbad een exclusieve en rustieke uitstraling. De warmtepomp is gemaakt van aluminium en zorgt ervoor dat het water van de hottub snel de gewenste temperatuur krijgt. Bij een eigen hottub horen ook een aantal accessoires, gemaakt om u nog meer comfort te bieden en je buitenbad goed te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een handig houten trapje, een deksel om uw hottub af te sluiten als je deze niet gebruikt, of een luchtbubbeljet om een bubbelbad-effect te creëren. Je hebt de keuze uit veel modellen, van een basis tot een exclusieve lijn waarin met gemak vijf of zes personen kunnen vertoeven.

Zelf monteren of laten doen?

Als je een hottub overweegt, heb je de keuze uit complete montage en installatie of uit een doe-het-zelf pakket. Wanneer je kiest voor een compleet servicepakket heb je uiteraard de garantie dat alles meteen probleemloos werkt. Echter, als je het leuk vindt om zelf je bad in elkaar te zetten, en wat voordeliger uit wilt zijn, kun je kiezen uit een aantal los verkrijgbare onderdelen, die je thuis geleverd krijgt met uitgebreide montage-instructies. Zelfmontage kan dus prijstechnisch erg interessant zijn. Mocht je bij de montage tegen problemen aanlopen, dan kan de leverancier van de hottub altijd bijspringen.

Nog meer wellness

En als je eenmaal aan je hottbub verslaafde bent geraakt, kun je de thuis-wellness nog uitbreiden. Wat dacht je van een traditionele sauna of een infraroodsauna? Of wil je misschien een extra luxueuze buitenspa? Kortom, je hoeft voor ontspanning nooit meer naar een druk wellness-centrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *