Geef je interieur een upgrade met een ronde eettafel

In veel Nederlandse interieurs zien we een rechthoekige eettafel. Dit is vaak praktisch omdat het veel mensen dan aan tafel kunnen zitten en omdat het goed in de ruimte past. Tegenwoordig zien we steeds meer ronde eettafels. De ronde eettafel is gezellig en helemaal modern. Hieronder vind je inspiratie voor een mooie ronde eettafel.

Meer ruimte

Een ronde tafel is vaak beter geschikt voor een kleine woonkamer. De tafel heeft geen hoeken en is compact. Doordat de ronde tafel geen hoeken heeft, kunnen er meer stoelen gecreëerd worden. Als vrienden onverhoopt blijven eten, heb je er nooit een probleem mee dat je niet genoeg ruimte hebt of dat er iemand in de hoek zit. Daarnaast is een ronde eettafel ook veel handiger. Iedereen zit dicht bij elkaar, dus je kunt gemakkelijk praten. Als u een hoekkamer heeft, is een ronde tafel voldoende. Dit doorbreekt de lijnen en maakt de ruimte direct sfeervoller.

Materialen en onderstel

Ronde tafels zijn er in verschillende maten en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten eettafel. Hout is tijdloos, sfeervol en duurzaam. Een houten tafel is ideaal, zeker als je kinderen hebt die op tafel willen spelen. Het is ook erg in de mode om een ​​marmeren aanrechtblad te kiezen. Zwart marmer is super chic en stijlvol. Het onderstel van een ronde eettafel is erg belangrijk. Je kan kiezen uit één basis in het midden of meerdere poten aan de zijkanten. Merk op dat er minder mensen aan de ronde tafel kunnen zitten als de poten aan de zijkant zitten.

Leren Eetkamerstoelen van Woonloods

Een mooie eettafel staat of valt met mooie stoelen. De leren eetkamerstoelen zijn stijlvol en tijdloos. Daarnaast zijn leren eetkamerstoelen ook heel praktisch. Je kan de stoelen makkelijk schoonmaken en er komen weinig vlekken op. Een goede tip is om extra stoelen te bestellen als je op zoek bent naar een nieuwe eettafel. Zet bijvoorbeeld een stoel in de slaapkamer of op kantoor. Als je een grote groep mensen wilt uitnodigen, heb je geschikte stoelen nodig. Kijk op de website van Woonloods voor het een breed assortiment aan eetkamerstoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *